reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Hej. Ja dzisiaj chyba ostatni stosunek w dni płodne. Byłam wczoraj u ginekologa i mówił, że jest połowa cyklu, i lewy jajnik jest aktywny i z niego właśnie powinna być owulacji. Sprzęt ma stary, wizyta na nfz, ale i tak się cieszę że byłam. A co do narządów obniżonych, powiedział że jeszcze daleko mi do wypadania macicy i żebym poszła do urofizjo co też uczynię. Niestety mój mąż już od wczoraj się źle czuje, i mi też coś zimno i boję soe, że znowu będziemy chorzy. No i teraz długie ponad 10 dni czyli czas do testowania i spodziewanej miesiączki.

reklama
Ja się zastanawiam, czy przy długich staraniach można w ogóle mówić o nakręcaniu 🤷 robisz te owulaki, jesz suple. Ale która z Was jest nakręcona jak w pierwszym miesiącu starań? Ja już nie pamiętam tego napalenia 🤷
ja owulaków już bardzo dawno nie robiłam, bo nawet jak seks był idealnie i tak to nic nie dawało. Suple jem w miarę, ale też czasem mi się zapomni. Jedyne co robię to testuję bardzo wcześnie, bo mi to robi na głowę dobrze. A tak to co, miesiąc jak każdy inny.

ja owulaków już bardzo dawno nie robiłam, bo nawet jak seks był idealnie i tak to nic nie dawało. Suple jem w miarę, ale też czasem mi się zapomni. Jedyne co robię to testuję bardzo wcześnie, bo mi to robi na głowę dobrze. A tak to co, miesiąc jak każdy inny.
Jesli moge zapytac to ile przed okresem testujesz?

Hej. Ja dzisiaj chyba ostatni stosunek w dni płodne. Byłam wczoraj u ginekologa i mówił, że jest połowa cyklu, i lewy jajnik jest aktywny i z niego właśnie powinna być owulacji. Sprzęt ma stary, wizyta na nfz, ale i tak się cieszę że byłam. A co do narządów obniżonych, powiedział że jeszcze daleko mi do wypadania macicy i żebym poszła do urofizjo co też uczynię. Niestety mój mąż już od wczoraj się źle czuje, i mi też coś zimno i boję soe, że znowu będziemy chorzy. No i teraz długie ponad 10 dni czyli czas do testowania i spodziewanej miesiączki.
to czekanie jest najgorsze

Załączniki

• IMG_2470.jpeg
    IMG_2470.jpeg
    43,7 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry