reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Przy Bx, hla-c partnera nie ma podobno dużego znaczenia. Ale postępowanie bez wątpienia zależy od konkretnego przypadku i wyników, które najlepiej skonsultować z immunologiem, żeby nie było wątpliwości, czy trzeba czy nie włączać np. accofil i jeśli tak, w jakiej dawce etc.
Tak, tak. To ja mam już zlecony. Jednak miałam teraz biochem. I nie wiem czy leki tutaj miały szanse zadziałać 😬

I mam szczerą nadzieje, że tak będzie i wrócę tu tylko po rodzeństwo dla słodkiego, różowego, zdrowego bobasa urodzonego we wrześniu.
I że pójdzie na mamusie każda z nas.
Czy ja dobrze pamiętam, że udawało Wam się bardzo szybko w ciążę zachodzić?
Kilka postów temu wspominałaś, że nawet lekarz się śmiał na wizycie, czy to już 😁
Udawało się Wam za 1 razem?

reklama
Czy ja dobrze pamiętam, że udawało Wam się bardzo szybko w ciążę zachodzić?
Kilka postów temu wspominałaś, że nawet lekarz się śmiał na wizycie, czy to już 😁
Udawało się Wam za 1 razem?
No ja zachodzę w ciąże praktycznie od razu, bez większego wysiłku. Ale wiadomo jak one się szybko kończyły.
11.2022 - decyzja o powiększeniu rodziny, suplementacja, ograniczenie do minimum używek
01.2023 - odstawienie antykoncepcji po uprzednich badaniach (wszystko książkowo, u mnie i u męża)
02.2023 - początek starań, po antykoncepcji miałam zalecenie odczekać jeden cykl
01.04.2023 II kreski - poronienie w 5t6d 13.04.2023
10.05.2023 II kreski (nie dostałam okresu po CB)
30.06.2023 łyżeczkowanie - ban na 3 miesiące + 1 miesiąc moja głowa nam nie pozwoliła :)
Podsumowując ciąża w 2cs, 1 cs. Teraz mamy 2cs :)

Do góry