reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Masakra te całe koszty badań.. to jest jakaś przesada. Ja na szczęście i mąż dostaliśmy skierowanie do genetyka od rodzinnego i chociaż te kariotypy i trombofilie mieliśmy zrobione za darmo.
W Krakowie chciałam iść do genetyka to dostałam informację że pierwszy wolny termin za 3 lata…. o_O

reklama
A testy owulacyjny polecacie?? W poprzednich cyklach miałam ale kreska intensywna nigdy nie była taka jak kontrolna i dodatkowy stres bo jak by wyszedl pozytywny to "już"trzeba dzialac. W tamtym cyklu mi jakoś z wtorku na środę mniej więcej wychodziło a do wtorku mieliśmy trochę cichych dni. I było we wtorek i w środę wieczorem późnym.

Dobra, chyba jak T wróci z pracy to znim o tym pogadam... widziałam, ze jest możliwość płatności w ratach, może go to przekona. Ale kurde po 600 ziko na głowę to się nie powinien pultać, to nie jest AŻ tak dużo

A testy owulacyjny polecacie?? W poprzednich cyklach miałam ale kreska intensywna nigdy nie była taka jak kontrolna i dodatkowy stres bo jak by wyszedl pozytywny to "już"trzeba dzialac. W tamtym cyklu mi jakoś z wtorku na środę mniej więcej wychodziło a do wtorku mieliśmy trochę cichych dni. I było we wtorek i w środę wieczorem późnym.
Na Twoim miejscu póki co dałabym sobie jeszcze spokój, chyba ze macie problem z regularnym seksem to wtedy testy pomogą trafić w odpowiednie dni ze stosunkiem

Dobra, chyba jak T wróci z pracy to znim o tym pogadam... widziałam, ze jest możliwość płatności w ratach, może go to przekona. Ale kurde po 600 ziko na głowę to się nie powinien pultać, to nie jest AŻ tak dużo
Ja mojemu wysłałam screeny to powiedział, że możemy zrobić od razu. Ale jakoś tak no… chyba mamy taka sama mentalność 😅 a z ciekawości Acard bierzesz 75 czy 150?

reklama
Do góry