reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Doskonale rozumiem, miałam dużo takich "koleżanek". Generalnie mam problem z utrzymaniem znajomości. Nie wiem, czy ci ludzie są jacyś dziwni, czy ze mną jest coś nie tak. Jedynie przyjaciółka ze studiów jest ze mną cały czas w kontakcie.
Ja też mam tylko jedną osobę z którą stale utrzymuję kontakt. To moja przyjaciółka, znamy się już ponad 20 lat. Cała reszta się odwróciła jak wyjechałam do innego miasta

chyba tak zrobię. Ale już widze, że jak mu powiem o takich badaniach to będzie sceptyczny, on był sceptyczny też na iui wydawać hajs. Kurde, niby nas na to wszystko stać, ale taka mentalność biedaka. Szkoda kasy. Ale no trzeba, bo jak nie wierze, ze to tylko w nasieniu jest problem... nie ma na co czekac.
I nie wiem, jak Ty o tym myślisz, ale może przed wynikiem kir-ów warto poczekać z kolejną iui i jeśli coś wyjdzie nie tak, przy kolejnym podejściu działać od razu z accofilem (czy czymś innym co lekarz zaleci).

A jeszcze co do badań - jeśli wybierzesz wymaz z policzka na kir i hla-c, to jest 100zl taniej Link do: Pakiet badanie KIR i badanie HLA-C dla pary ✅ Bez kolejek! (i wszystko robisz w domu).

Ja słyszałam: no ma Pani dwurożną macicę, ale to nie jest problem aktualnych poronień. Proszę się starać.

A nagle: No może trzeba zrobić histeroskopie i korekcja tej lekkiej przegrody, która tworzy dwurożną się uda.
Rzygać mi się już chce.
Ehh.. masakra. Wątpię już w kompetencje wielu lekarzy.. idziemy do nich po pomoc a oni sami kręcą.. raz tak a raz siak. Porażka z tym wszystkim.

reklama
Właśnie sprawdziłam jak było u nas - wyniki kir i hla-c były w ciągu 10 dni od dostarczenia (po zamówieniu, następnego dnia była dostawa, a kolejnego próbki były już u nich).

Kariotypy - miesiąc bez dwóch dni.

Do góry