reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Mi znów lekarka powiedziała, że nie ma reguły :) ale znam przypadki właśnie takich ciąż po poronieniu gdzie teraz kobiety są szczęśliwymi mamusiami :)
Ja to tak mam zwykle przeczucie do ciąży(teraz tego nie mam), ale też śnią mi się pojebane sny (przed każdą ciąża, dosłownie) i odsypiam ciągle.

A ja od kilku nocy mam takie pojebane sny 😂
- jakoś 3 dni temu badałam zabójstwo podwojne, a głowy schowane w słoikach. Byłam detektywem 😂 atak, jestem pojebana i lubię kryminały.
- dzisiejsza nocka, to usilne aplikowanie sztucznych rzes. ***** ile kleju najebałam i nic! Odklejały się😂 mieszkałam w pięknym dużym zamku i spłynęłam z pięknych rzęs.

Dziś wstałam o 13:00. Nigdy tak długo nie śpię, to mój rekord 😂

reklama
Mnie trochę dopadło zwątpienie. Niby sexu był co chwile. Wszystko się zgrywa, a głowa podsuwa jakieś głupoty. Bo niby czemu miałoby się udać…
Dobrze, że wychodzę dzisiaj z przyjaciółką :)
Wiem co czujesz. Ja się czułam mega chujowo biorąc te wszystkie leki, pilnując. Pierwszy cykl po odstawieniu, udało się. I może to była dupa taka, że to cykl w którym nie było leków 😬 Takie teraz mam myśli.

U mnie niestety owulacyjne negatywne bardzoo;(
No i nawet cienia objawu ciąży niestety. A mamy 9 dpo, ja chyba przetestuje w poniedziałek jednak i jak będzie negatyw to odstawie dupka na okres, w poniedziałek zapisuję się też na monitoring 😊

Ja popołudnie spędzam tak :D
IMG_20240106_163729.jpg

A dużo płacicie za prywatny monitoring cyklu? W Łodzi jest lekarz, który bierze 350 ale jest bardzo polecany. Znalazłam tez lekarke która bierze 150, tez ma dobre opinie ale nie aż tyle co lekarz wyżej. Dużo wgl takich wizyt macie w cyklu czy 2-3 wystarczą? Jak ten monitoring wygląda tak w praktyce? 🤔

reklama
Do góry