reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Będziesz powtarzać albo iść na betę? Ja delikatnie widzę jak się przypatrzę, ale nie jestem pewna czy to nie fabryczna. [emoji848] Chyba, że zdjęcie zjadło kolory
Na żywo jest lepiej widoczna, chciałabym iść na betę ale to nie jest takie proste, w mojej miejscowości wszyscy się znają i jak pójdę to wszyscy już będą wiedzieć bo pielęgniarki to pierdołuśnice, musiałabym jechać gdzieś dalej ale chyba nie dam rady bo dziecko i praca, musze jeszcze porozmawiać z mężem, może zostanie z dzieckiem w środę lub czwartek żebym mógła podjechac, na pewno powtórzę test

Na żywo jest lepiej widoczna, chciałabym iść na betę ale to nie jest takie proste, w mojej miejscowości wszyscy się znają i jak pójdę to wszyscy już będą wiedzieć bo pielęgniarki to pierdołuśnice, musiałabym jechać gdzieś dalej ale chyba nie dam rady bo dziecko i praca, musze jeszcze porozmawiać z mężem, może zostanie z dzieckiem w środę lub czwartek żebym mógła podjechac, na pewno powtórzę test
W środę to juz będzie ładna kreska na ciazowym ;)

Współczuję takich pielęgniarek.. A jakiej czułości robiłaś test? Zdjęcia niestety bardzo często przekłamują. Oby za dwa dni kreska była ciemniejsza 😊

Ostatnia edycja:
Ja coś widzę! Jest nadzieja! Który to dpo? A tak poza tym to szok, ze w Twojej miejscowości tak się interesują, kto jakie badania robi. Przegięcie i współczuje.
U mnie jest podobnie, miejscowość wiejska, pielęgniarka z tzw Ośrodka Zdrowia może być Twoja sąsiadką. Dzięki Bogu wyniosłam się na studia do dużego miasta wojewódzkiego i już tu siedze. W takich sytuacjach anonimowość jest bezcenna.

Ja coś widzę! Jest nadzieja! Który to dpo? A tak poza tym to szok, ze w Twojej miejscowości tak się interesują, kto jakie badania robi. Przegięcie i współczuje.
11 dzień po owu, ale w 6 czułam ból brzucha, podobnie miałam w pierwszej ciąży, test o czułości 25, nic nie poradzę na to jakie są pielęgniarki, wiem żeby w takich sytuacjach za dużo przy nich nie mówić

A ja na dzien dzisiejszy testy negatywne a okresu dalej brak. Moglby juz przyjść co by z głowy miec. Fakt faktem boli mnie podbrzusze ale piersi dalej mam mrowiejace.

reklama
Do góry