reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

Hej dziewczyny, z góry przepraszam za moją małą aktywność ale w weekendy mało spędzam czasu w internecie, w tygodniu jest lepiej😁
Gratuluje wszystkim dziewczynom pozytywnych testów 😍😍 uzupełniłam listę i trzymam kciuki za pozostałe testujące.
Mi małpa zbliża się ku końcowi więc będzie można działać i z tego ciesze się najbardziej.
Wow, dzisiaj jest 11, a na liście 6 ciąż. Nasza statystyka, ciążą co drugi dzień się utrzymuje 😘

reklama
Hej. Ja jestem 1dpo i raczej powinnam testować za ok. 2 tygodnie czyli wychodzi 25 stycznia ale 22 stycznia mam ginekologa więc wtedy zrobię pierwszy test.
Życzę wszystkim dziewczynom powodzenia [emoji6]

11 dzień po owu, ale w 6 czułam ból brzucha, podobnie miałam w pierwszej ciąży, test o czułości 25, nic nie poradzę na to jakie są pielęgniarki, wiem żeby w takich sytuacjach za dużo przy nich nie mówić
Oooo no to wcześnie robisz test i czułość 25 i jest cień, wiec duża nadzieja 😍. Który to Twój cs? A co do laboratorium, to tez bym wolała jechać do innej miejscowości. Kup test o czułości 10 i zrob jutro rano 😗. Jak tez będzie jakakolwiek kreseczka to już będziesz spokojniejsza i bardziej pewna. Trzymam kciuki ✊!

Dziewczyny a jest mozliwe, zeby mimo testy owulacyjnego ktory wskazywal na 26 grudnia, moglo to się wszystko przesunąć? Jesli miesiaczka mi się nie pojawia ,może powinnam powtórzyć bete ?

Dziewczyny a jest mozliwe, zeby mimo testy owulacyjnego ktory wskazywal na 26 grudnia, moglo to się wszystko przesunąć? Jesli miesiaczka mi się nie pojawia ,może powinnam powtórzyć bete ?
Ja myślę, że nie należy dawać im 100% wiarygodności, podobnie jak ciążowym. A masz możliwość zrobić betę w innym laboratorium?

reklama
Do góry