Tak. Mi do tego spóźnia się okres, można tak powiedzieć bo to dopiero 1 dzieńKurka, to tak jak u mnie. 11dpo cień cienia na teście i beta ponizej 1 . Coz pozostaje mieć nadzieję na marzec
reklama
To ja za to dostałam 1 dzien wcześniej. Ale robiłam poza beta też progesteron i na 100% wiedziałam że nic z tego.Tak. Mi do tego spóźnia się okres, można tak powiedzieć bo to dopiero 1 dzień
To mi paskowe na 13go pokazały owu. Pewnie lada moment przyjdzie. Choć nie chcąc dawać zludnych nadziei ale przy 1szej ciąży, cykle co 28dni w dniu @ test negatywny i dostałam okres trzydniowy. Jak sie potem okazało to było krwawienie implantacyjne i to równo w dniu okresu więc mnie już nic nie zdziwi.U mnie test owu pokazał owulacje na 14 lutego wiec jeśli miałoby coś być to chyba byłoby widać na badaniu z krwi 26 lutego no chyba ze jakoś mocno się to przesunęło, nie wiem nie byłam tak naprawdę na monitoringu
Noo powiem Ci że ja tyle historii słyszałam że nie doszukuje się logiki w naturze wszystko możliwe ! No ale nie łudzę się zbytnio jak @ nie przyjdzie do czwartku to wtedy zrobię test - wcześniej nie będę robiła. Ale mam pokręcone objawy w tym cyklu wiec jeśli to objawy przedokresowe to najdziwniejsze w życiu