reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
U mnie test owu pokazał owulacje na 14 lutego wiec jeśli miałoby coś być to chyba byłoby widać na badaniu z krwi 26 lutego no chyba ze jakoś mocno się to przesunęło, nie wiem nie byłam tak naprawdę na monitoringu 🤷🏼‍♀️

U mnie test owu pokazał owulacje na 14 lutego wiec jeśli miałoby coś być to chyba byłoby widać na badaniu z krwi 26 lutego no chyba ze jakoś mocno się to przesunęło, nie wiem nie byłam tak naprawdę na monitoringu 🤷🏼‍♀️
To mi paskowe na 13go pokazały owu. Pewnie lada moment przyjdzie. Choć nie chcąc dawać zludnych nadziei ale przy 1szej ciąży, cykle co 28dni w dniu @ test negatywny i dostałam okres trzydniowy. Jak sie potem okazało to było krwawienie implantacyjne i to równo w dniu okresu więc mnie już nic nie zdziwi.

Noo powiem Ci że ja tyle historii słyszałam że nie doszukuje się logiki w naturze 🤣🤣 wszystko możliwe ! No ale nie łudzę się zbytnio jak @ nie przyjdzie do czwartku to wtedy zrobię test - wcześniej nie będę robiła. Ale mam pokręcone objawy w tym cyklu wiec jeśli to objawy przedokresowe to najdziwniejsze w życiu 🤣

Do góry