Hej dziewczyny. Ostatnio mnie to mało ale ostatnie 2,5 tyg byłam u teściów na drugim końcu Polski więc się resetowalam i próbuje wrócić do normalności również po miesięcznej przerwie w pracy i ciężko Powiem wam ogarnąć rzeczywistość, wrócić na normalne tory. Chciałam wam powiedzieć że u mnie dziś 3dc 7 cykl starań. Bardzo bym chciała żeby ta 7 była szczęśliwa. Poprzedni cyjl wg moich obserwacji był bezowu i chyba może to nawet potwierdzić mój bardzo skapy okres. Dziś 3 dzień, okres u mnie trwa zawsze 6dni a jest tego tak mało jakby to był 5 dzień, 1 i 2dc był również mało obfity jak przy normalnym 3 dnium więc nie zdziwię się jeśli ten okres będzie trwać 4 dni.
Dziewczyny czy to forum jeszcze żyje? Czy te wszystkie fajne dziewczyny uciekły na inne grupy ? Jeśli tak to gdzie was szukać w wolnym czasie? Bardzo bym chciała mieć z wami cały czas kontakt, wiedzieć jak u was sytuacja
mam nadzieję że w tym czasie gdy mnie nie było posypało się trochę pozytywów więc również gratuluję przy okazji.