reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Udało się, obecnie 6 tydzień [emoji846] myślę, że jest duża szansa, trzymam kciuki, aby i Tobie się udało [emoji846] po owu dopiero chyba 2 dni po najszybciej [emoji16] kiedy testujesz?
I jak udało się? Czy po owu też się przytulaliście? U nas sexy 10 h przed owu, a właściwie przed pierwszym pozytywnym testem owulacyjnym, potem już nie było okazji i zastanawiam się jakie my szanse [emoji848]

reklama
Hej dziewczyny😊 udzielalam sie krotko tutaj niestett w grudniu nie powiodlo sie. Aczkolwiek miesiaczka miala byc 26.12, tego dnia mialam krotkie rozowe plamienia pozniej spokoj a 29 pojawilo sie juz krwawienie i trwalo 3 dni. Nie wiem czy liczyc poczatek cyklu od tych plamien czy juz od krwawienia😊 termin kolejnej miesiaczki to 23.01 -26.01, odkad skończył mi sie okres pobolewa mnie podbrzusze. Dodam ze wspolzylam przez 5 dni przed @ i teraz w 8 i 9 dniu cyklu. Maz wyjechal do pracy i wraca za miesiac, trzeba miec nadzieje😊 Pozdrawiam😊

Hej dziewczyny😊 udzielalam sie krotko tutaj niestett w grudniu nie powiodlo sie. Aczkolwiek miesiaczka miala byc 26.12, tego dnia mialam krotkie rozowe plamienia pozniej spokoj a 29 pojawilo sie juz krwawienie i trwalo 3 dni. Nie wiem czy liczyc poczatek cyklu od tych plamien czy juz od krwawienia😊 termin kolejnej miesiaczki to 23.01 -26.01, odkad skończył mi sie okres pobolewa mnie podbrzusze. Dodam ze wspolzylam przez 5 dni przed @ i teraz w 8 i 9 dniu cyklu. Maz wyjechal do pracy i wraca za miesiac, trzeba miec nadzieje😊 Pozdrawiam😊
Liczę dopiero krwawienie. Plamienie to nie okres - może być na tle hormonalnym czy np z powodu stanu zapalnego. Czyli 29 to Twój 1dc.
Trzymam kciuki, że się uda mimo tego, że mąż wyjechał. Może owulacja będzie szybciej i plemniki przeżyją. :)

Ja sie przenioslam na styczniowe I inne z 2021 w nazwie, zapraszam :)
Kochana, trochę kresek się posypało ;) dziewczyny chyba się przeniosły na styczniowe kreski. Twój 7 cykl będzie udany
:*
Dzięki dziewczyny, ja obecnie zagladam do staraczek 2020 w dalszym ciągu plus trochę 2021 ale bardzo mało pisze bo jest mnie tu zdecydowanie mniej niż w poprzednich cyklach ... trochę próbuje się odciąć od tego myślenia o staraniach a z drugiej strony jakoś czasu mniej nawet ostatnio.
U mnie okres poprzedzający udaną próbę wyglądał identycznie, co było dla mnie bardzo dziwne i myślałam że teraz to wszystko mi się rozjedzie, bo tak na prawdę krwawienie było 1 dzień, a 2 dni plamienia. Widać się nie rozjechało i może i Tobie tym razem się uda [emoji846][emoji1696]
Myślę że u mnie to był poprostu tako skapy okres.. jeśli chodzi o odcień to był taki jak zawsze tylko zdecydowanie słabsza ta @... dziś powinien być ostatni dzień okresu i tylko rano miałam nieduża brązowa plame na wkladce a później już czysto... także wg mnie to poprostu tako inny okres. Mam tylko nadzieję że obecny cykl będzie owulacyjny, normalny.
Jeszcze dziś się dowiedziałam że endo do której byłam zapisana w grudniu odwołali mi wizytę wtedy i dalej nie przyjmuje bo odchorowuje covida. Także dalej się martwię że nam się nie udaje przez ta tarczyce

reklama
Do góry