reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Kochana trzymam za Ciebie mocno kciuki! ❤️ Z drugiej strony niestety te testy są do kitu. Ja również w poprzednim cyklu byłam pewna, ze się udało. Dokładnie test z tej firmy pokazał delikatna druga kreskę, niestety była to kreska fabryczna :(
Wiem właśnie dlatego poszłam od razu na betę, szczególnie że znowu mam jakieś dziwne plemienia. Do 16tej się wszystko wyjaśni.

reklama
Kochana trzymam za Ciebie mocno kciuki! ❤️ Z drugiej strony niestety te testy są do kitu. Ja również w poprzednim cyklu byłam pewna, ze się udało. Dokładnie test z tej firmy pokazał delikatna druga kreskę, niestety była to kreska fabryczna :(
Kreski fabryczne są chyba szarawe co ? Bo moja jest bladoróżowa w poprzednim cyklu trafiłam na taka fabryczna i była szarawa inna od tej, nie napalam się ale mam nadzieje ze się udało

Hej dziewczyny! Czytałam Was w miarę na bieżąco. Gratuluje wszystkim ⏸!
Za marcowe laseczki trzymam mocno kciuki i wysyłam Wam ciążową energię 🤰🏻😍
U mnie dzisiaj 5t 2d i beta 15 856 ❤️ Na usg idę 9.03, z małą nadzieją, ze zobaczę dwa dzidziutki. Trochę z mężem zaczęły nam się marzyć bliźniaki 🙈 Oczywiście jak bardzie jedno będę równie szczęśliwa ❤
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
Hehe to trzymam kciuki. Koleżankę z blizniakami w 5tym miesiącu miała taki brzuch jak ja w 9tym 😂. Dzieciaczki mają już 3 lata prawie, super się razem bawią, aż jej czasem zazdroszczę. Też bym się nie obraziła na 2 maluszki, ale żeby chociaż 1 był to będę mega szczęśliwa.

Wiem właśnie dlatego poszłam od razu na betę, szczególnie że znowu mam jakieś dziwne plemienia. Do 16tej się wszystko wyjaśni.
To czekam razem z Tobą
Kreski fabryczne są chyba szarawe co ? Bo moja jest bladoróżowa w poprzednim cyklu trafiłam na taka fabryczna i była szarawa inna od tej, nie napalam się ale mam nadzieje ze się udało
Ja miałam różowa, taka delikatna. No z doświadczenia mogę powiedzieć, że taka sama jak przy wczesnej ciąży. Ale mówię tu tylko o testach Facelle.

Najlepiej albo zrobić bete albo jutro powtórzyć. Moja też niby jest różowa ale z takimi cieniami trzeba uważać, bo niestety często nie są tym czego szukamy.

Hehe to trzymam kciuki. Koleżankę z blizniakami w 5tym miesiącu miała taki brzuch jak ja w 9tym 😂. Dzieciaczki mają już 3 lata prawie, super się razem bawią, aż jej czasem zazdroszczę. Też bym się nie obraziła na 2 maluszki, ale żeby chociaż 1 był to będę mega szczęśliwa.
No jak będą bliźniaki to brzuch pewnie będzie ogromny 🙈 ja już mam jedna dzidzie i mięśnie brzucha są już „rozciągnięte” wiec pewnie byłabym wielorybem już w 5 miesiącu, no ale za tyle miłości to mogę być i dwoma 🥰

reklama
Do góry