reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

To ja tak staram się po obiedzie robić ale nie zawsze mi to wychodzi hehe
A ja do testu piję jeśli mam taką potrzebę. Jedynie staram się "przeciągnąć" wizytę w toalecie, tzn nie biegać co chwilę, tylko poczekać minimum dwie godziny. Np wczoraj wiedziałam, że w ciągu dnia będzie pewnie peak bo w ostatnich dwóch cyklach wyłapałam, kiedy mniej więcej u mnie wypada i prawdę mówiąc piłam normalnie, jedynie przed wyjściem z pracy zamiast skorzystać z toalety, stwierdziłam, że poczekam do powrotu do domu i test wyszedł pozytywny [emoji6] więc w moim przypadku wystarczy jedynie ograniczyć delikatnie ilość wypijanych płynów, żeby nie za często biegać do toalety.

reklama
Cześć dziewczyny u mnie 16 dc dzisiaj i boli mnie podbrzusze z tej strony co jest pęcherzyk 14mm. Skoro w tydzień ten pęcherzyk nic nie urósł to co z nim będzie dalej? On się wchlonie czy jak to działa? Trochę się boję bo lekarz tydzień temu mówił że wszystko w porządku, nie ma czym się martwić i leczenie wdraża się dopiero po roku starań, a tu wczoraj powiedział że licho i od razu przepisał clo. Nie wiem już co myśleć 🤷‍♀️

Przycupne tu z Wami chociaż moje testowanie wypadnie pewnie na początku lutego [emoji16]
Ale kciuki potrzymam za wszystkie [emoji3590]
Też się zastanawiam czy wyrobię się jeszcze w styczniu. Ilo dniowe masz normalnie cykle? Mam nadzieję, że te cykle będziemy miały dla odmiany krótsze 😊

Do niedawna 33-34 to maksymalnie. Ostatnio 37, a tym razem 39 dni [emoji2368] dziś mam 2 dc i zaczęłam ovarin więc liczę chociaż na powrót do tych 34 dni
Też się zastanawiam czy wyrobię się jeszcze w styczniu. Ilo dniowe masz normalnie cykle? Mam nadzieję, że te cykle będziemy miały dla odmiany krótsze [emoji4]

Mocniejszy jest! Coś jest na rzeczy :)

Załączniki

• IMG_20201230_104727.jpg
    IMG_20201230_104727.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry