reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

To ja tak staram się po obiedzie robić ale nie zawsze mi to wychodzi hehe
A ja do testu piję jeśli mam taką potrzebę. Jedynie staram się "przeciągnąć" wizytę w toalecie, tzn nie biegać co chwilę, tylko poczekać minimum dwie godziny. Np wczoraj wiedziałam, że w ciągu dnia będzie pewnie peak bo w ostatnich dwóch cyklach wyłapałam, kiedy mniej więcej u mnie wypada i prawdę mówiąc piłam normalnie, jedynie przed wyjściem z pracy zamiast skorzystać z toalety, stwierdziłam, że poczekam do powrotu do domu i test wyszedł pozytywny [emoji6] więc w moim przypadku wystarczy jedynie ograniczyć delikatnie ilość wypijanych płynów, żeby nie za często biegać do toalety.

reklama
Cześć dziewczyny u mnie 16 dc dzisiaj i boli mnie podbrzusze z tej strony co jest pęcherzyk 14mm. Skoro w tydzień ten pęcherzyk nic nie urósł to co z nim będzie dalej? On się wchlonie czy jak to działa? Trochę się boję bo lekarz tydzień temu mówił że wszystko w porządku, nie ma czym się martwić i leczenie wdraża się dopiero po roku starań, a tu wczoraj powiedział że licho i od razu przepisał clo. Nie wiem już co myśleć 🤷‍♀️

Przycupne tu z Wami chociaż moje testowanie wypadnie pewnie na początku lutego [emoji16]
Ale kciuki potrzymam za wszystkie [emoji3590]
Też się zastanawiam czy wyrobię się jeszcze w styczniu. Ilo dniowe masz normalnie cykle? Mam nadzieję, że te cykle będziemy miały dla odmiany krótsze 😊

Do niedawna 33-34 to maksymalnie. Ostatnio 37, a tym razem 39 dni [emoji2368] dziś mam 2 dc i zaczęłam ovarin więc liczę chociaż na powrót do tych 34 dni
Też się zastanawiam czy wyrobię się jeszcze w styczniu. Ilo dniowe masz normalnie cykle? Mam nadzieję, że te cykle będziemy miały dla odmiany krótsze [emoji4]

Mocniejszy jest! Coś jest na rzeczy :)

Załączniki

• IMG_20201230_104727.jpg
    IMG_20201230_104727.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry