reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
I ja się witam z Wami 🙂
Owulacja potwierdzona monitoringiem. Testuje 9.01 ♥️
Ja wtedy też 🤩 może szybciej nawet, 8 :) oby się udało. Owu czułam dość mocno, ale u mnie jest też inny problem, który może mnie mylić. Generalnie już od 2-3 dni czuje brzuch jak na okres i boli. I tak do @ 😪

Ja wtedy też 🤩 może szybciej nawet, 8 :) oby się udało. Owu czułam dość mocno, ale u mnie jest też inny problem, który może mnie mylić. Generalnie już od 2-3 dni czuje brzuch jak na okres i boli. I tak do @ 😪
Trzymam kciuki ✊✊✊
Też czułam jajnik dość mocno parę dni. Dziś na razie nic nie boli 😀

Hejka, ja zaczęłam testowanie owu pierwszy raz w życiu i chyba się od tego uzależniam 🙈😂
Dziś 13 dc, według kalendarzyka owu za 6 dni☺️
BB90E6BC-1657-4D24-9E39-07C0531A1DCF.jpeg

reklama
Słyszałam że testy owu powinno się robić 2 godziny po ostatnim piciu i najgorsze jest tego pilnowanie ehh[emoji12]
A ja do testu piję jeśli mam taką potrzebę. Jedynie staram się "przeciągnąć" wizytę w toalecie, tzn nie biegać co chwilę, tylko poczekać minimum dwie godziny. Np wczoraj wiedziałam, że w ciągu dnia będzie pewnie peak bo w ostatnich dwóch cyklach wyłapałam, kiedy mniej więcej u mnie wypada i prawdę mówiąc piłam normalnie, jedynie przed wyjściem z pracy zamiast skorzystać z toalety, stwierdziłam, że poczekam do powrotu do domu i test wyszedł pozytywny 😉 więc w moim przypadku wystarczy jedynie ograniczyć delikatnie ilość wypijanych płynów, żeby nie za często biegać do toalety.

Ostatnia edycja:
Do góry