C
czar121
Gość
Dobrego dnia dla każdej tu z nas! testowanie coraz blizej, kto ma plodne niech dobrze wykorzysta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wtedy też może szybciej nawet, 8 oby się udało. Owu czułam dość mocno, ale u mnie jest też inny problem, który może mnie mylić. Generalnie już od 2-3 dni czuje brzuch jak na okres i boli. I tak do @I ja się witam z Wami
Owulacja potwierdzona monitoringiem. Testuje 9.01
Trzymam kciukiJa wtedy też może szybciej nawet, 8 oby się udało. Owu czułam dość mocno, ale u mnie jest też inny problem, który może mnie mylić. Generalnie już od 2-3 dni czuje brzuch jak na okres i boli. I tak do @
jak długie masz cykle, w którym dniu zaczynasz testować? O jakiej porze dnia?Hejka, ja zaczęłam testowanie owu pierwszy raz w życiu i chyba się od tego uzależniam
Dziś 13 dc, według kalendarzyka owu za 6 dniZobacz załącznik 1220509
U mnie cykle od pół roku 32/33. Ale z ciekawości zaczęłam od 9dc, od wczoraj dwa razy dziennie okolice 14-15 i okolice 22-23.jak długie masz cykle, w którym dniu zaczynasz testować? O jakiej porze dnia?
A ja do testu piję jeśli mam taką potrzebę. Jedynie staram się "przeciągnąć" wizytę w toalecie, tzn nie biegać co chwilę, tylko poczekać minimum dwie godziny. Np wczoraj wiedziałam, że w ciągu dnia będzie pewnie peak bo w ostatnich dwóch cyklach wyłapałam, kiedy mniej więcej u mnie wypada i prawdę mówiąc piłam normalnie, jedynie przed wyjściem z pracy zamiast skorzystać z toalety, stwierdziłam, że poczekam do powrotu do domu i test wyszedł pozytywny więc w moim przypadku wystarczy jedynie ograniczyć delikatnie ilość wypijanych płynów, żeby nie za często biegać do toalety.Słyszałam że testy owu powinno się robić 2 godziny po ostatnim piciu i najgorsze jest tego pilnowanie ehh[emoji12]