reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
I ja się witam z Wami 🙂
Owulacja potwierdzona monitoringiem. Testuje 9.01 ♥️
Ja wtedy też 🤩 może szybciej nawet, 8 :) oby się udało. Owu czułam dość mocno, ale u mnie jest też inny problem, który może mnie mylić. Generalnie już od 2-3 dni czuje brzuch jak na okres i boli. I tak do @ 😪

Ja wtedy też 🤩 może szybciej nawet, 8 :) oby się udało. Owu czułam dość mocno, ale u mnie jest też inny problem, który może mnie mylić. Generalnie już od 2-3 dni czuje brzuch jak na okres i boli. I tak do @ 😪
Trzymam kciuki ✊✊✊
Też czułam jajnik dość mocno parę dni. Dziś na razie nic nie boli 😀

Hejka, ja zaczęłam testowanie owu pierwszy raz w życiu i chyba się od tego uzależniam 🙈😂
Dziś 13 dc, według kalendarzyka owu za 6 dni☺️
BB90E6BC-1657-4D24-9E39-07C0531A1DCF.jpeg

reklama
Słyszałam że testy owu powinno się robić 2 godziny po ostatnim piciu i najgorsze jest tego pilnowanie ehh[emoji12]
A ja do testu piję jeśli mam taką potrzebę. Jedynie staram się "przeciągnąć" wizytę w toalecie, tzn nie biegać co chwilę, tylko poczekać minimum dwie godziny. Np wczoraj wiedziałam, że w ciągu dnia będzie pewnie peak bo w ostatnich dwóch cyklach wyłapałam, kiedy mniej więcej u mnie wypada i prawdę mówiąc piłam normalnie, jedynie przed wyjściem z pracy zamiast skorzystać z toalety, stwierdziłam, że poczekam do powrotu do domu i test wyszedł pozytywny 😉 więc w moim przypadku wystarczy jedynie ograniczyć delikatnie ilość wypijanych płynów, żeby nie za często biegać do toalety.

Ostatnia edycja:
Do góry