Rób sobie ze 2 dziennie proponuję koło 21 jeszcze
Mocniejszy jest! Coś jest na rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocniejszy jest! Coś jest na rzeczy
A czy taka zmiana w temp może coś oznaczać?Dziś wieczorem jeszcze pykne
Miłego dnia Staraczki
A czy taka zmiana w temp może coś oznaczać?
Właśnie też to zrobiłam. Chyba wybłagam u gina badanie na NFZJak podliczyłam sobie całą listę to chłop mało zawału nie dostał [emoji1787]
Właśnie też to zrobiłam. Chyba wybłagam u gina badanie na NFZ [emoji23]
Czekam na konsultację telefoniczną, ma dziś do mnie zadzwonić. Wyproszę wszystko co się da, bo całość wyszła 650 złCzęść i tak jest płatna [emoji2368]
Ja mam pakiet w PZU więc połowę mniej więcej mi to pokryje, ale za AMH i ze 3 inne, których pakiet nie obejmuje i tak wychodzi ponad 350 zł. Drugie tyle zapłaci PZU [emoji41]
Ale starania kosztująCzekam na konsultację telefoniczną, ma dziś do mnie zadzwonić. Wyproszę wszystko co się da, bo całość wyszła 650 zł
Czekam na konsultację telefoniczną, ma dziś do mnie zadzwonić. Wyproszę wszystko co się da, bo całość wyszła 650 zł [emoji23]