Niestety nie ma już za co. Dziś jednak zrobiłam i biel wizira. No cóż, czekam na @Trzymam kciuki
reklama
Azi93
Fanka BB :)
Który to Wasz cs?Niestety nie ma już za co. Dziś jednak zrobiłam i biel wizira. No cóż, czekam na @
U nas najpierw ta praca na zmiany, później się okazało, że przesunęła mi się owulacja z 16/17 na 19/20 i byłoby wszystko ok gdyby nie przeziębienie partnera. A wiadomo jak faceci umierają przy przeziebieniach przytulanki były tylko 2 razy więcej nie wiąże nadziei z tym cyklem
Aga87lan
Cześć dziewczyny ! Jestem tu nowa od stycznia staramy się z mężem o drugie dziecie, Nasza córcia w marcu kończy 10 lat .. po prawie 10ciu latach mąż namówił mnie na rodzeństwo ... 5 stycznia wyciągnęliśmy spirale nie hormonalną i dostaliśmy od razu zielone światło mąż nie odpuszczał ... i teraz czekamy , jutro powinna przyjść @ dziś zatestowałam i biało a od paru dni się dziwnie czuje .. zawsze przed miesiączka bolał brzuch a tu nic ... tylko kłucie po prawej stornie ... Chyba mój organizm się rozregulował ..Do tego mąż pojechał do pracy na trzy tygodnie a ja sama samiusia
L
LadyCaro
Gość
Hej! Witamy Cię serdecznie i życzymy powodzenia no i mam nadzieję, ze na długo tu nie zabawisz i zaraz 2 kreski się pojawiąCześć dziewczyny ! Jestem tu nowa od stycznia staramy się z mężem o drugie dziecie, Nasza córcia w marcu kończy 10 lat .. po prawie 10ciu latach mąż namówił mnie na rodzeństwo ... 5 stycznia wyciągnęliśmy spirale nie hormonalną i dostaliśmy od razu zielone światło mąż nie odpuszczał ... i teraz czekamy , jutro powinna przyjść @ dziś zatestowałam i biało a od paru dni się dziwnie czuje .. zawsze przed miesiączka bolał brzuch a tu nic ... tylko kłucie po prawej stornie ... Chyba mój organizm się rozregulował ..Do tego mąż pojechał do pracy na trzy tygodnie a ja sama samiusia
Smaily
Ja nie zrobiłam testu ale temperatura spadła, właśnie dostałam okres. Może w przyszłym cyklu się uda?Niestety nie ma już za co. Dziś jednak zrobiłam i biel wizira. No cóż, czekam na
sunflower21
U mnie dziś 9dpo, lekko pobolewają mnie piersi, dziś mnie złapał jakiś katar i leciutki ból gardła Szyjka nadal dość wysoko, jednak jakoś inaczej ją czuję niż 2-3 dni temu, jakby zmieniła położenie, nie wiem
Trzymam kciuki za testujące, na pierwszej stronie nie ma zaznaczonych wyników od 19.01..
Trzymam kciuki za testujące, na pierwszej stronie nie ma zaznaczonych wyników od 19.01..
Lily2389
To juz za 5 dni możesz testować Trzymam kciukiU mnie dziś 9dpo, lekko pobolewają mnie piersi, dziś mnie złapał jakiś katar i leciutki ból gardła Szyjka nadal dość wysoko, jednak jakoś inaczej ją czuję niż 2-3 dni temu, jakby zmieniła położenie, nie wiem
reklama
Martii89
Właśnie się zastanawiałam czy jest już założony wątek na luty bo chętnie bym dołączyła [emoji2]
Dziewczyny może byśmy przeszły na wątek na luty? Oczywiscie za wszystkie testujące do końca stycznia trzymam kciuki [emoji7] u mnie dzisiaj 45 dc, okazało się że dopiero w zeszłym tygodniu miałam owulacje wiec wszystko się poprzesuwało [emoji16]