reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Niestety nie ma już za co. Dziś jednak zrobiłam i biel wizira. No cóż, czekam na @
Który to Wasz cs?

U nas najpierw ta praca na zmiany, później się okazało, że przesunęła mi się owulacja z 16/17 na 19/20 i byłoby wszystko ok gdyby nie przeziębienie partnera. A wiadomo jak faceci umierają przy przeziebieniach 😂 przytulanki były tylko 2 razy więcej nie wiąże nadziei z tym cyklem

Cześć dziewczyny ! Jestem tu nowa :) od stycznia staramy się z mężem o drugie dziecie, Nasza córcia w marcu kończy 10 lat .. po prawie 10ciu latach mąż namówił mnie na rodzeństwo ... 5 stycznia wyciągnęliśmy spirale nie hormonalną i dostaliśmy od razu zielone światło 🤭 mąż nie odpuszczał ... i teraz czekamy , jutro powinna przyjść @ dziś zatestowałam i biało 🥴 a od paru dni się dziwnie czuje .. zawsze przed miesiączka bolał brzuch a tu nic ... tylko kłucie po prawej stornie ... Chyba mój organizm się rozregulował ..Do tego mąż pojechał do pracy na trzy tygodnie a ja sama samiusia 😞

Cześć dziewczyny ! Jestem tu nowa :) od stycznia staramy się z mężem o drugie dziecie, Nasza córcia w marcu kończy 10 lat .. po prawie 10ciu latach mąż namówił mnie na rodzeństwo ... 5 stycznia wyciągnęliśmy spirale nie hormonalną i dostaliśmy od razu zielone światło 🤭 mąż nie odpuszczał ... i teraz czekamy , jutro powinna przyjść @ dziś zatestowałam i biało 🥴 a od paru dni się dziwnie czuje .. zawsze przed miesiączka bolał brzuch a tu nic ... tylko kłucie po prawej stornie ... Chyba mój organizm się rozregulował ..Do tego mąż pojechał do pracy na trzy tygodnie a ja sama samiusia 😞
Hej! Witamy Cię serdecznie i życzymy powodzenia :) no i mam nadzieję, ze na długo tu nie zabawisz i zaraz 2 kreski się pojawią :)

U mnie dziś 9dpo, lekko pobolewają mnie piersi, dziś mnie złapał jakiś katar i leciutki ból gardła 😞 Szyjka nadal dość wysoko, jednak jakoś inaczej ją czuję niż 2-3 dni temu, jakby zmieniła położenie, nie wiem
Trzymam kciuki za testujące, na pierwszej stronie nie ma zaznaczonych wyników od 19.01..

U mnie dziś 9dpo, lekko pobolewają mnie piersi, dziś mnie złapał jakiś katar i leciutki ból gardła 😞 Szyjka nadal dość wysoko, jednak jakoś inaczej ją czuję niż 2-3 dni temu, jakby zmieniła położenie, nie wiem
Trzymam kciuki za testujące, na pierwszej stronie nie ma zaznaczonych wyników od 19.01..
To juz za 5 dni możesz testować 😍 Trzymam kciuki

reklama
Właśnie się zastanawiałam czy jest już założony wątek na luty bo chętnie bym dołączyła [emoji2]
Dziewczyny może byśmy przeszły na wątek na luty? Oczywiscie za wszystkie testujące do końca stycznia trzymam kciuki [emoji7] u mnie dzisiaj 45 dc, okazało się że dopiero w zeszłym tygodniu miałam owulacje wiec wszystko się poprzesuwało [emoji16]

Do góry