Azi93
Fanka BB :)
W niedzielę. Będzie to 13dpoKiedy testujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W niedzielę. Będzie to 13dpoKiedy testujesz?
W takim razie trzymam kciuki za dwie kreskiW niedzielę. Będzie to 13dpo
Trzymamy kciukiW takim razie trzymam kciuki za dwie kreski
Jeszcze nie spadła u Ciebie. Powinna spaść do wartości temperatur z pierwszej połowy cyklu. Ale czytałam, że u niektórych kobiet spada stopniowo.Trzymam mocno kciuki żeby się udało
U mnie też temperatura trochę spadła, nie wiem jak to interpretowac. Czy temperatura przed @ musi spaść "konkretnie" w dół, czy o @ świadczy nawet niski spadek temp? Wstawiam swój wykres temperatur, nie wiem czy to już traktować jako spadek czy nie. Może coś podpowiesz?
A co to znaczy dpo? Przepraszam ale jestem trochę zielona w tych oznaczeniachU mnie dzis znowu biel na tescie. Jestem 11dpo. Małpa pewnie w sobotę więc jeszcze tylko jutro będę się łudzić, jak znowu wyjdzie biel to w sobotę rano czekam na @.
Dzień po owulacjiA co to znaczy dpo? Przepraszam ale jestem trochę zielona w tych oznaczeniach
Jasne. No dziś już sporo spadła więc nie ma co się łudzić, czekam na @Jeszcze nie spadła u Ciebie. Powinna spaść do wartości temperatur z pierwszej połowy cyklu. Ale czytałam, że u niektórych kobiet spada stopniowo.