Hanciaaq
Fanka BB :)
SuperBeta mi wzrosła z 41 na 172
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperBeta mi wzrosła z 41 na 172
Dziękuje Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze... bo bardzo się martwię, jakoś nie umiem inaczej.Wspaniale, serdeczne gratulacje
Dziękuje Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze... bo bardzo się martwię, jakoś nie umiem inaczej.
Hej, hej. Tak, w planach testowanie miało być jutro ale za karę, że już testowałam 12 dpo-oczywiście negatyw, to teraz zatestuję we czwartek 15dpo jeśli @ mnie nie ubiegnie@Mila09 hej, jak tam u Ciebie? Na dniach chyba testujesz?
Trzymam kciukiHej, hej. Tak, w planach testowanie miało być jutro ale za karę, że już testowałam 12 dpo-oczywiście negatyw, to teraz zatestuję we czwartek 15dpo jeśli @ mnie nie ubiegnie