Hanciaaq
Fanka BB :)
I jak tam masz wyniki?Czekam na wyniki drugiej bety, bo miały być dzisiaj wieczorem i nie ma... zwariuuuuuje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam masz wyniki?Czekam na wyniki drugiej bety, bo miały być dzisiaj wieczorem i nie ma... zwariuuuuuje!
Niestety nie... czekam, ale może wejdą dzisiaj, chociaż już jestem zdenerwowana mocno, bo nigdy wcześniej nie było sytuacji żeby pojawiły się później niż zapowiedzieli.I jak tam masz wyniki?
Zadzwoń tam może?Niestety nie... czekam, ale może wejdą dzisiaj, chociaż już jestem zdenerwowana mocno, bo nigdy wcześniej nie było sytuacji żeby pojawiły się później niż zapowiedzieli.
Ja raz czekałam dluzej bo maszyna im się popsuła.. ale zadzwoń, bo do mnie dzwonili żeby mi o tym powiedziećNiestety nie... czekam, ale może wejdą dzisiaj, chociaż już jestem zdenerwowana mocno, bo nigdy wcześniej nie było sytuacji żeby pojawiły się później niż zapowiedzieli.
Ja testuję dopiero w niedzielę i będzie to 12dpoKto jutro ze mną zaczyna testowanie? Będzie 10dpo dopiero u mnie. Przeliczylam wszystko raz jeszcze i termin @ mam na piątek. Objawów zero. Nawet tych na pms, ani mnie piersi nie bolą, ani mnie nie wysyfiło jak zwykle. Zobaczymy już niedługo .
Wspaniale, serdeczne gratulacjeBeta mi wzrosła z 41 na 172