reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Wysłałam męża na badanie nasienia, chyba nie jest źle...

Załączniki

• Screenshot_20210127_165238_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20210127_165238_com.google.android.apps.docs.jpg
    200,5 KB · Wyświetleń: 97
Ja nie zrobiłam testu ale temperatura spadła, właśnie dostałam okres. Może w przyszłym cyklu się uda?👍
Trzymam mocno kciuki żeby się udało 👍👍
U mnie też temperatura trochę spadła, nie wiem jak to interpretowac. Czy temperatura przed @ musi spaść "konkretnie" w dół, czy o @ świadczy nawet niski spadek temp? Wstawiam swój wykres temperatur, nie wiem czy to już traktować jako spadek czy nie. Może coś podpowiesz?

Załączniki

• Screenshot_20210127-205555_Premom.jpg
    Screenshot_20210127-205555_Premom.jpg
    166,8 KB · Wyświetleń: 79
Który to Wasz cs?

U nas najpierw ta praca na zmiany, później się okazało, że przesunęła mi się owulacja z 16/17 na 19/20 i byłoby wszystko ok gdyby nie przeziębienie partnera. A wiadomo jak faceci umierają przy przeziebieniach 😂 przytulanki były tylko 2 razy więcej nie wiąże nadziei z tym cyklem
2cs. Wiem, że to dopiero początek dlatego się nie stresuje jeszcze ale i tak przykro..
A w Was który cs?

Skąd ja to znam, mój mąż jest umierający jak ma temp 37 🤣🤣 u nas w tym cyklu też mało przytulanek, owulacja była wcześniej niż powinna i nie byłam na to przygotowana 🤣

2cs. Wiem, że to dopiero początek dlatego się nie stresuje jeszcze ale i tak przykro..
A w Was który cs?

Skąd ja to znam, mój mąż jest umierający jak ma temp 37 🤣🤣 u nas w tym cyklu też mało przytulanek, owulacja była wcześniej niż powinna i nie byłam na to przygotowana 🤣
U nas też 2, póki co jeszcze 2 bo nie wiem jak się zakończy 😄

reklama
Hej, dziewczyny!
Ja też dziś testowałam. 2 kreseczki, całkiem mocne.
Ale jeszcze się nie cieszę, bo jestem po 2 poronieniach, w tym jedno z 27.12.2020...

Nie dostałam nawet miesiączki po tym ostatnim poronieniu, dlatego dziś zrobiłam testy...
jestem pełna nadziei, trzymajcie kciuki!

Do góry