Lytomka
Fanka BB :)
Chyba nikt się nie chce podjąć aktualizowania tabelki lutowejWłaśnie się zastanawiałam czy jest już założony wątek na luty bo chętnie bym dołączyła [emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nikt się nie chce podjąć aktualizowania tabelki lutowejWłaśnie się zastanawiałam czy jest już założony wątek na luty bo chętnie bym dołączyła [emoji2]
Juz jestWłaśnie się zastanawiałam czy jest już założony wątek na luty bo chętnie bym dołączyła [emoji2]
Wlasnie się podjęłamChyba nikt się nie chce podjąć aktualizowania tabelki lutowej
Trzymam mocno kciuki żeby się udałoJa nie zrobiłam testu ale temperatura spadła, właśnie dostałam okres. Może w przyszłym cyklu się uda?
2cs. Wiem, że to dopiero początek dlatego się nie stresuje jeszcze ale i tak przykro..Który to Wasz cs?
U nas najpierw ta praca na zmiany, później się okazało, że przesunęła mi się owulacja z 16/17 na 19/20 i byłoby wszystko ok gdyby nie przeziębienie partnera. A wiadomo jak faceci umierają przy przeziebieniach przytulanki były tylko 2 razy więcej nie wiąże nadziei z tym cyklem
U nas też 2, póki co jeszcze 2 bo nie wiem jak się zakończy2cs. Wiem, że to dopiero początek dlatego się nie stresuje jeszcze ale i tak przykro..
A w Was który cs?
Skąd ja to znam, mój mąż jest umierający jak ma temp 37 u nas w tym cyklu też mało przytulanek, owulacja była wcześniej niż powinna i nie byłam na to przygotowana
Kiedy testujesz?U nas też 2, póki co jeszcze 2 bo nie wiem jak się zakończy