reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Heh, ja póki karmiłam piersią też byłam drażliwa, do szału mnie doprowadzały pytania mamy i babci, kiedy mu dam coś innego, kiedy zupkę, chlebek, etc., a teraz sama mu daję wszystko i mam pod tym względem luz totalny :-D

reklama
Megami nieee ja to miałam pokój z prawdziwego zdarzenia :tak:może dlatego, że galeria nowo otwarta. 2 pomieszczenia, w 1 duzy blat, umywalka, przewijak ikrzeslo do karmienia, kolorowe naklejki na scianach, w 2 kibelek i dwie umywalki, dla mamy wysoko i dla dziecka nisko. Full wypas!

Indi kochana lacze soe w bolu! Moj zarlok je co 1,5h niewazne czy dzien czy noc!

Ja nakladek nawey nie kupowalam,od poczatku sam cyc bez silikonow ;)

Nulini gratki zabka!!!

Moj tez jiz potroil ;) ale 2550 wazyl wiec trudno zeby nie potroil;)

Tatiana R budzi sie w nocy co 1,5h na cyca! Tez nie wiem co znaczy przespac noc.
A dzis to w ofole mnie rozwalil. Polozylam go o 20, o 21 byl wyspany i zaczal sie smoac. Wzielam go wiec i do 21.40 wariowal. Jak zaczal ryczec tak darl sie do 23, myslalam ze oszaleje. W koncu dalam pedicetamol i zasnal. Ale spal z moim cyckiem w buzi bo inaczej budzil sie z rykiem. O 1.30 zmienilam strobe bo juz mnie biodro bolalo. Spal znow z cyckiem do 3. Poznien sie odwrocil do mnie dupka, przytulil i spal do 7.30 z jedna pobudka.
Katorga!!!

Indi moim zdaniem nic mu nie bedzie, sam ske yak uklada tzn ze mu wygodnoe. Spij cala noc na plecach ;) ja nie dam rady

Indi pociesze Cie, Rob tez tak przewijak zrzuca. A czasem ze zlosci kopie w szczebelki od lozeczka lub karuzele.
Nulini tez nauczylam sie sciagac przewijak ;)

Moj yez w nocy jak sie obudzo zawsze cyc. No al3 dla mnie to bajka, nakwazniejsze ze nie chce sie bawic o 3 ;) bo i yak bywalo

Ja mowie zawsze ze dam jak skoczy pol roku a yeaz ze jak zacznie siedzkec :D

Ja kupilam te nakladki zanim jeszcze lobuzior sie urodzil, ale mi nie podeszly. Wkurzaly mnue, bo to sie ani trzymac nie chcialo I jakos w sumie to ivh nie uzywalam.

Agulqa, moj tez byl taki maly jak sie urodzil, 2660 wazyl, a teraz kawal chlopa :) juz mi rece cierpna jak go musze nosic.

Emilchen - ja też wciąż się martwię o krtań małego zwłaszcza jak mu tam ,, gra''.
Lekarz mi mówił żeby pilnować odbijania po jedzeniu bo cofający się pokarm szkodzi krtani bardzo. Uczę małego spania na boczku.

Suseł - gratulacje żłobka, super że się udało dostać Wam!

Mój maluch od dawna kopie w przewijak i go podnosi nóżkami dlatego przewijak kładę tylko na czas mycia dupci.

Mój Oskarek ma 75 cm i 9 kg. Mój mały duży mężczyzna.:-)

Budzi się w nocy 2 razy na karmienie i o ok 5 idą kupy i koniec spania. W dzień potrafi w południe pospać nawet 4 h :-) ae to tylko jak śpi w domku bo zazwyczaj mi kursujemy dom szkoła zakupy dom ale od piątku spokój ze szkołą. Zaczynamy urlopować się :-D

Miłego dnia.

Miałam już dawno zapytać Was i zapominam. Używam do prania płyn Lovela chyba z przyzwyczajenia i nie jestem z niego zadowolona. Kiedyś Lovela była lepsza. Czy możecie polecić coś lepszego żeby ubranka miały ładny zapas i były przede wszystkim miękkie, bo kupuję ubranka mięciutkie a po praniu szorstkie. Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Ostatnia edycja:
dzieńdobry !
mój potwór w nocy przeszedł samego siebie ;o zasnał o 19:30 pierwsza pobódka o 23 i pózniej 1:30, 2:45, 4:00, 5:20, i od 6:30 juz nie spimy...
za każdym razem jadł i szedł dalej spać nie wiem co to moze skok rozwojowy..

karpanna ja tez loveli używam
suseł gratki żłobka
mój w przewijak nie kopie ale włazi pod niego

reklama
Do góry