reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Unita, my dawaliśmy bebilon 1 ha, był głównie w Tesco i super pharm, ale się wkurzyłam, bo alergii nie miał stwierdzonej, tylko pediatra tak przypuszczala, więc zmieniliśmy na hipp bio combotik, bardzo sobie go chwalę, kupki robi raz dziennie a po tamtym raz na kilka dni...

Ja też używam loveli, ale ostatnio wyprałam mu tetrę i ręczniki kąpielowe w zwykłym persilu i płukałam w silanie i nic nie było i nawet były bardziej miękkie po nim ;-) także jak mi się skończą zapasy to się przerzucę na zwykły proszek, tylko płyn zmienię na sensitive...

reklama
Ja też wszystko razem. W arielu-zelu. I do tego biały lenor.

Mleko jemy bebiko. Oprócz tego sloiczki poszły w ruch.

Teraz idą zęby. Masakra!!

Po łebkach przeczytałam ;)

My pierzemy w loveli i sortuje pranie, nie przeszkadza mi to jakoś specjalnie ;)

Lay-cóż za piękna plaża :-D
Nulini-gratuluję ząbka ;)
Doggi-spójrz na staniki Ewy Michalak.

U nas z nocami spokój, teraz małego przestawiam na ostatnie karmienie ok 23:20 i rano ok 6:30 :) W ciągu dnia je 140-200ml + 2 razy coś jeszcze, owoc i póżniej w porze obiadowej warzywko a na noc 240 pije. I my tak jak od początku na hipp comfort combiotic jesteśmy z kupami , brzuchem od początku bez problemu bylo :)

Kasia u nas też alergii nie było, pierwszą puszkę kupiliśmy, bo takim mlekiem dokarmiali w szpitalu, a później każdy lekarz mówił, że nie ma potrzeby zmieniać, bo to dobre mleko...

Malinka, a dostaje cos oprocz mleka? Seriously ja juz nie kumam, czenu moj nie spi w nocy bo w dzien je tyle sami co twoja :(
Od kilku dni coś tam smakujemy, więc w sumie to na samym mleku żyje. U nas stały rytm dnia zdał egzamin na 5 :tak:młoda szczęśliwa, ja mogę wszystko zaplanować :) ze starszakiem było to samo od pierwszych dni stałe pory jedzenia (mimo, że na cycu) kąpania, spacerów i oboje odkąd skończyli 6 tyg zaczęli przesypiać noce :sorry: A no i nigdy w dzień nie spała dłużej niż 2,5 -3 godz. wybudzałam na jedzenie tylko nie w nocy (ale ja nie uznaję karmienia na żądanie :sorry:) no i się udało.

Ja tam nigdy nie zauważyłam żadnego skoku rozwojowego :-D u moich dzieci.

Ja też :sorry:

Unita- u nas jest problem z Nutramigenem więc wiem co czujesz :-( podobno spaliła się gdzieś fabryka bebilonu i stąd problem z tymi mlekami ( tak mi kobita z apteki powiedziała) bo zamiast bebilonu przepisują nutra i jakiś deficyt powstał :eek: ale ma być lepiej :sorry:

Kasia- a wam wyszła alergia na białko ? tzn podejrzenie tak ? a teraz jest ok ?

Moje najstarsze dziecko lat 35 wróciło wczoraj z delegacji... Boże jak to dobrze nie mieć chłopa przez kilka dni w domu :-pTeraz łazi i płącze się pod nogami i odwieczne pytanie: Kochanie gdzie są moje kluczyki, kochanie a gdzie to.... a dzie tamto... o matko i córko :rofl2: a było tak miło :confused2::ninja2::ninja2::ninja2::oo2:

Ja sortuje i piore w loveli,marchewka sie spiera.reczy starszej też w tym bede pracć bo lekarz zalecił.mleko enfamil daje.Jadźka spełza z puzzli i wchodzi pod stół na przyk£ad ale jej nie ograniczam.

reklama
Do góry