reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Helloł, jak tam nocka?

U mnie spoko - pobudka po 3 i teraz.
Z tym, że po tym jak napisałam Wam, że Lilka już śpi to się obudziła jeszcze ze 2 razy, ale przed 23 już spała :-D
No i puściłam się w końcu z mężem :p
Ofkoz Lilka musiała się w trakcie obudzić, ale na szczęście już kończyliśmy :p

Sąsiadka poszła zapisać do lekarza swoją córkę i przy okazji Tymka.
O 6:50 napisała mi, że jest 8 w kolejce.
Ciekawe od której stoi pierwsza osoba...

Ostatnia edycja:
Jezyk cudne chłopaki :-)

Alecta i co udało się w końcu bzyknac starego? :-D o widzę że tak to gratki pierwszego razy :-D
:p

Nulini super z becikowym! Ja nadal czekam... Od 5 lutego :-/ a ty ile czekałas?

Laydeek ryknąć na starego porządnie!

A Alicja wczoraj mi pierwszy raz płakała bo ją brzuszek bolał :-/ ale na szczęście po 30 min poszła kupa i zasnela moja kruszyna i rano już mnie uraczyla pięknymi uśmiechami :-D

No my też mamy już pierwszy raz za sobą. Od poniedziałku :p

Femme- to długo czekasz z becikowym. Ja zlozylam w poniedziałek i za tydzień w piątek już było.

Alecta- a jak się Tymko czuje?

U nas noc super. Zasnął przed 21. Pobudka kolo 3 i potem o 6. I teraz leży a my się sxykujemy na wielka wyprawę ;)

Jak Jagoda w końcu zasneła o tej 22 to pobudka dopiero o 4 i teraz zaczyna już stekać.wiec sie wyspałam.zastanawuam sie czy te problemy brzuskowe ti nie jest nietolerancja laktozy...bo na 2 sniadanie zjadłam wczoraj musli namleku i może po tym tak wieczorem cierpia£a...spróbuje nie jeść przetworów mlecznych i kupie ten delicol...mam nadzieje że to nie to bo ja bez mleka to słabo...jade dzusiaj na fitness z dziećmi,zobaczymy.

Suseł, to chyba byłoby późno by ją bolał brzuszek wieczorem po czymś co zjadłaś rano.

A mi się od ponad 2 miesięcy nie udało pobzykac z M

Jest coś do zagęszczenia mleka co się podaje do buzi przed karmieniem?

Ostatnia edycja:
Jeżyk, dzięki na razie wydaje się, że już lepiej trochę.
Nadal brzydko kaszle, głównie z rana, ale jak na razie brak temperatury.
Wczoraj w ciągu dnia miał 37,7, ale sama mu później przeszła.

Kuźwa Nikola mi Lilke obudziła :wściekła/y:
Nie mam siły czasem na tą dziewuche

reklama
Do góry