reklama
Moj stary ma wszystko w dupie. Poszedł do sypialni i położył sie spać. Nawet nie zapytał o nic... Qrfa, tez bym chciała mieć wszystko w nosie i położyć sie spać. Cały dzien siedzę z mała. Nie mam czasu nawet sie uczesać. A ten pozmywal naczynia i poszedł spać.
McPearl
Fanka BB :)
To mój obrał sobie córkę za oczko w głowie. Ja obiedzie nakarmiłam ją i zaniosłam M do leżaczka mówiąc, że mu córkę przyniosłam i poszłam spać bo mi się oczy kleiły. Jak przyszłam to dzidzia u taty na rączkach śpi. Mówię, że może ją odłożyć do kołyski ale nie, woli trzymać
Lay, ja bym nawet i trzecie chciała ale nie wiem czy chociażby z kasą byśmy dali radę...
Lay, ja bym nawet i trzecie chciała ale nie wiem czy chociażby z kasą byśmy dali radę...
jenn200818
Ja już nie mam dzisiaj siły, mały od 17.30 nie spał, dopiero co usnął, chociaż i tak słyszę jakieś stękanie z pokoiku ale nie zaglądam póki nie płacze.. co za dzień. Nie wiem o co mu chodzi, przez ten cały czas co chwilę jadł w sumie z przerwami. A ja właśnie sobie piję lampkę wina żeby trochę się zrelaksować.
Ja szczerze mówiąc, już zanim Piotruś się pojawił zarzekałam się, że nie chcę mieć drugiego dziecka no i póki co nic w tej kwestii się nie zmieniło.
Mam nadzieję, że ja okresu nie dostanę w najbliższym czasie bo idę wreszcie na kontrolę 19.03..
Czasami jak tak mały marudzi i płacze i nie wiadomo o co mu chodzi..to i mi się chce wyć z bezradności.
Mój A teraz wrócił z pracy i sobie gra na PS4.. takiemu to dobrze. I oczywiście to mnie czeka wstawanie w nocy jak zwykle.
Ja szczerze mówiąc, już zanim Piotruś się pojawił zarzekałam się, że nie chcę mieć drugiego dziecka no i póki co nic w tej kwestii się nie zmieniło.
Mam nadzieję, że ja okresu nie dostanę w najbliższym czasie bo idę wreszcie na kontrolę 19.03..
Czasami jak tak mały marudzi i płacze i nie wiadomo o co mu chodzi..to i mi się chce wyć z bezradności.
Mój A teraz wrócił z pracy i sobie gra na PS4.. takiemu to dobrze. I oczywiście to mnie czeka wstawanie w nocy jak zwykle.
agulqa_b
Alecta ł od nd w domu a ja u rodzicow
Jutro przyjezdza i co chwile dzwoni i zagaduje a jakies baraszkowanie
Lay ja misze wrocic do pracy, tzn chce
Ale mam nadzieje w nowe miejsce, w sensie blizej domu
A nad drugim bede myslala pozniej, najpierw robsonem musze sie nacoeszycn
Nulini super z kasa!
Ja za to poszlam w kaliszu do us po zaswiadczenie i mi nie dali, musze je zlozyc w inie i us z ina wysle zapytanie do kalisza jaka byla kwota, kalisz do ina a us z ina di mnie,,. Jakby nie migli dac od reki skoro tu sie rozliczalaml.. ale coz... polska
Lay dobrze ze chociaz pozmywal bo moj tego nie robi
Ciekawe jakoe moeszkanie zastane po powroxie do domu
Ojjj my poki co mamy ciezko z kasa wiec o drugim nke ma co myslec...
Jutro przyjezdza i co chwile dzwoni i zagaduje a jakies baraszkowanie
Lay ja misze wrocic do pracy, tzn chce
Ale mam nadzieje w nowe miejsce, w sensie blizej domu
A nad drugim bede myslala pozniej, najpierw robsonem musze sie nacoeszycn
Nulini super z kasa!
Ja za to poszlam w kaliszu do us po zaswiadczenie i mi nie dali, musze je zlozyc w inie i us z ina wysle zapytanie do kalisza jaka byla kwota, kalisz do ina a us z ina di mnie,,. Jakby nie migli dac od reki skoro tu sie rozliczalaml.. ale coz... polska
Lay dobrze ze chociaz pozmywal bo moj tego nie robi
Ciekawe jakoe moeszkanie zastane po powroxie do domu
Ojjj my poki co mamy ciezko z kasa wiec o drugim nke ma co myslec...
Przetrwalismy
Kacperek mi dużo pomógł. Opiekował się Frankiem a ja mogłam się spokojnie wykąpać i Cypka umyć. Mój synuś kochany.
Nulini- super, że kasa wpadnie. Nam drugiego becikowego nie dali dziady. Bo pit z 2013, a wtedy dorabialam w szkole.
Kacperek mi dużo pomógł. Opiekował się Frankiem a ja mogłam się spokojnie wykąpać i Cypka umyć. Mój synuś kochany.
Nulini- super, że kasa wpadnie. Nam drugiego becikowego nie dali dziady. Bo pit z 2013, a wtedy dorabialam w szkole.
Nulini super wieści, kasa się zawsze przyda
Jeżyk no brawa dla Kacperka, żuchwy chłopak
Moje dzieciaki też dzisiaj w sumie takie straszne nie były.
Najgorzej, że Lilka tylko krótkie drzemki miała.
Dżizas stary przylazł i mi du.pe bzykami truje, bo wyczaił, że Lila zasnęła
Jeżyk no brawa dla Kacperka, żuchwy chłopak
Moje dzieciaki też dzisiaj w sumie takie straszne nie były.
Najgorzej, że Lilka tylko krótkie drzemki miała.
Dżizas stary przylazł i mi du.pe bzykami truje, bo wyczaił, że Lila zasnęła
Moj jak by mi trul dupe bzykami to chyba by dostal w czape po dzisiejszym dniu. Pajeczyny jak girlandy wisza, grzyb na scianie w laxience, ale on tego albo nie widzi albo nie chce widziec.
Za to dziec mnie zadziwil. Jak go polozylam spac do kolyski o 19.30 to tak w niej spi do teraz, bez pobudek, bez marudzenia, stekania itp. Pierwszy raz chyba spi tak dlugo sam. Az musialam sprawdzic czy zyje Zaraz go nakarmie jak sie obudzi I idziemy spac ciekawe jaka bedzie nocka.
Za to dziec mnie zadziwil. Jak go polozylam spac do kolyski o 19.30 to tak w niej spi do teraz, bez pobudek, bez marudzenia, stekania itp. Pierwszy raz chyba spi tak dlugo sam. Az musialam sprawdzic czy zyje Zaraz go nakarmie jak sie obudzi I idziemy spac ciekawe jaka bedzie nocka.
reklama
agulqa_b
A kiedy dwa becikowe daja???