reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

A my dziś świętujemy 2 miesiące

Załączniki

• Edited_Imageebfb5b89-75c9-4d41-8388-fb2f47beb0a0_TapatalkEditedImage_jpg.jpg
    Edited_Imageebfb5b89-75c9-4d41-8388-fb2f47beb0a0_TapatalkEditedImage_jpg.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Oł lord! Przez ten okres rzygam na swój widok (jak zawsze) czuje się brzydka, gruba oblesna itp niech już będzie owulacja bo wtedy czuję się jsk bogini i nie muszę zajeżdżać się na biezni żeby lepiej się poczuć :p

My dzis po 15.30 wyszlismu na spacer i weszlam do pepco i kupilam polspiochy za 8zl;-)
Poza tym weszlam na c,emtarz bo dais byl pogrzeb a ja nie poszlam bo nie miaoam co z malym zrobic wiec siempomodlioam chociaz

Jezyk trojca lamaczy serc ;-)

Lay zachcialo sie drugiego??;-)

Też byłam dzisiaj w Pepco i kupiłam Tymkowi kurtkę, spodnie i 2 bluzki, a Nikoli spódniczkę, bluzkę i jeszcze każdemu po piżamie :)
W sobotę jedziemy do Rzeszowa to jeszcze Lilce coś kupimy, bo w Pepco takie nie śpiochowe rzeczy od 74 były :/

Później zaliczyłam Intermarche i w sumie niedawno do domu wróciłam.
I zastała mnie miła niespodzianka, bo tatuś wykąpał i ubrał ładnie Lilke, Tymko już w piżamie, a Nikson był ze mną więc dopiero teraz się przebrała.

Jestem ogólnie padnięta po dzisiejszym dniu, a stary mnie jeszcze coś o bzyki podgaduje (już 3ci dzień, ale dzieci mu psuły temat :p)

Jezyk, super chlopaki!

McPearl, slodziutka niunia :)

Bada, ja juz kiedys wspominalam chyba, ze Gniewko to mojego potworczaka brat blizniak :D nawet glodni sie robia w takiej samej czestotliwosci.
Nulini, Twoj Ignas tez widzecdaje czasu :) trojka wspanialych

Doggi, juz okres? :what: szybko!
A co do poczucia,atrakcyjnosci to ja I bez okresu czuje sie jak kupa. Jakims. Cudem maly zasnal ( ciekawe na jak dlugo), to lece zaraz na silke I na zumbe :)

Lay, ja za kazdym razem widzac kobiete wxciazy jakis sentyment lapie. Ale to bardziej na zasadzie, ze jeszcxextak niedawno byly 2 kreski I kiedy to zlecialo. Napewno nie chcecmi sie drugiego I raczej mi sie nie zachce.

Ostatnia edycja:
Uf Lila zasnęła.
Mam nadzieję, że pośpi trochę, bo w ciągu dnia to tylko krótkie drzemki miała i widać po niej, że już zmęczona.

Ja też na co dzień czuję się jak kupa

Agulqa, szczerze to chciałabym drugie. Nawet szybko. Ale dopóki nie wroce do pracy, mogę pomarzyć. No chyba .'ze los zechce inaczej :-)

reklama
Nulini, gratki kasy z MOPSu :-)

jeżyk, bo moje dzieci to takie włochate już są :tak: niestety nie mogę znaleźć zdjęć jak Mikołaj się urodził. Ale Mania to ma jeszcze więcej niż on miał

Do góry