reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

U nas tez bephanten sie sprawdza
Za to dostaoam zielone pampki i srednio bylam zadowolona
Owszem zuzylam bo to tylko maka paczka ale wole dada :-)

Elutka tez mialam armagedoon
Poprosilam sis ł by wziela malego na spacer na 2h a ja sobie pomylam podlogi, ogarnelam, wykapalam sie i zjadlam w ciszy ;-)

Indi Robson jest identyko,..

Alecta moj brat identyczny jak Twoja sis

reklama
My dzisiaj większość dnia poza domem :-) najpierw autem a potem wózkiem także cały dzień wozonko :-D :-D :-D

Nulini to ładnie Ignaś go przybiera :-)

LAYDEEK super ze w końcu odparzenie schodzi!

Elutka i jak po wizycie u pediatry?

Jezyk uuu kicha bez nabiału :-/

Ja jak siedzę w telefonie fb czy forum to też 3 razy dziennie ładuje :p a jak mam neta wyłączonego to i dwa dni wytrzyma

Nieobecna gratuluję takich postępów w odpieluchowaniu! :-) i bardzo tani katering :O

Doggi wow zazdraszczam nocki! Pięknie spał :-)

Sprite my też w czarnej dupie z chrzcinami i chrzestnymi a chciałam robić albo 13.03 albo w święta...

No i poszłam się kąpać a stary usłyszał jedno jekniecie Alicji i ją wyjął i zaczął gadać -_- i rozbudzil... Eh.

nieobecna to jak bym o swojej siostrze słyszała.. Ziemniaki jak obiera to w kwadraty, a jak kiedyś gotowała makaron, to wrzuciła go do zimnej wody i czekała aż się zagotuje woda i makaron się zrobi. Dodam, że niedawno skończyła 30 lat :-D Jej pytania kulinarne mnie powalają i czasem nie wiem czy ona żartuje czy pyta na poważnie.

Piotruś godzinę walczył sam w łóżeczku żeby zasnąć.. póki co jest cisza, więc chyba się udało i zasnął. Teraz pewnie pobudka o północy.

Sprite, moja póki co ma niebieskie ale my z mężem oboje brązowe. Tzn ja bardziej piwne, a malzon ciemne . Mam nadzieje, ze Werczita tez bedzie miała ciemne...

Femme ja nie wiem co znaczy miec wylaczonego neta w tel ;-)
U mnie to samo, maly ma spac, ledwo jeknie a ł wlazi do pokoju zapala swiatlo i nawet jak to 1 w nocy to milutkim glosikiem "no dzien dobry syneczku,kto to juz wstal do tatusia" . Mam ochote wtedy podejsc i je.bnac łopatą przez leb...

Jenn, karmisz jeszcze piersią? Bo ja już się prawie poddałam, tzn przystawiam, ale po krótkim prężeniu, albo jak nie chce złapać nie szarpię się, nie denerwuję tylko daję butelkę lub od razu daję butlę.

My mieliśmy w planach chrzciny na święta, ale chrzestna Natalki mieszka 600km od nas w Niemczech i będzie w PL tydzień przed świętami i nie może zostać, więc chcemy się do niej dostosować, musi tylko załatwić u siebie w polskiej parafii zaświadczenie że może być chrzestną (jest po rozwodzie, ale miała tylko ślub cywilny) to byśmy chrzcili 29marca. Obiad, kawka i ciasto to w zajeździe koło kościoła 45zł/osoba więc nie ma tragedii, a osób planujemy 15. Msza w kaplicy jest tylko o 10, więc kawka, ciacho obiad i sio :-)

reklama
Do góry