reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi, spacer luz, ale to działa na 1 taką akcję. przecież nie będziemy cały dzień po dworze łazić. w lato pewnie byłoby prościej. wiadomo-starszak na plac zabaw itp. natomiast dziś już 2 raz mam taką akcję (teraz właśnie), że wstała, przewinięta, cyc był, muliło ją, ale nie poszła spać. leżeć w leżaczku nie chce, nosić się nie chce, na brzuchu nie chce. nie wrzeszczy tylko co chwilę marudzi. ewidentnie ze zmęczenia na spanie, ale spać nie pójdzie. kurde, na balkon nie wyjadę, bo już Wam kiedyś pisałam, że mój balkon ma 0,5m szerokości :confused2::confused2:

Nom nom już edytuje

Przeczytałam link i jestem w szoku aż trudno uwierzyć w moc naszego mleka. Spróbuję z pepkiem ale jak małż będzie w pracy bo mnie prześwięci z.takimi pomysłami ;-)

Izuchna- ja mam mszę o 17, po mszy chrzciny, więc po 18 wyjdziemy z kościoła. Imprezę robimy w salce przy kościele więc goście posiedza 2h i do domu bo musimy Młodego położyć spać. Więc przystawek nie będzie tylko obiad, potem kawa i ciasto. Na wszystkie imprezy zamawiamy jedzenie z tej firmy więc mamy spory rabat. ;)

Sprite- mój Antek był taki... wszystko na nie i bunt przed spaniem. I w sumie... dopiero jak zaczął chodzić (11 miesięcy) to mu przeszło. Olga też ma takie momenty, ale o dziwo chusta to dla nas wybawienie. Na rękach się drze ale w chuscie po paru minutach się uspokaja. Oczywiście jak ją wyciągnie to znowu to samo...

Już 18. Pierwsza godzina kolek za nami, jeszcze 3 i koniec płaczu. :(

Ostatnia edycja:
A ja nie ruszam nabiału od południa i na razie nie ma kolek, a tak zawsze już od 16 się darł. Zobaczymy co z czasem z tego wyjdzie.

Wy już macie terminu chrztu, a my ciągle chrzestnego poszukujemy :p chciałabym chrzciny w połowie kwietnia.

Jezyk- my termin chrzcin mieliśmy już jak byłam w 5 miesiącu ciąży:D zależało nam żeby zrobić w kwietniu potrójna imprezę: chrzest, 2 urodziny Antka i nasza 3 rocznica ślubu:)

reklama
nieobecna, ja mam ciągle nadzieję, że to tylko takie pojedyncze akcje <nadzieja matką głupich> ;-)

chyba jednak kupię chustę. może młoda będzie bardziej w tym temacie ogarnięta niż jej brat, który był wiercipiętą (do tej pory jest!!! O LUDZIE! i to jeszcze jakim!) i jak tylko siedział w chuście to był lament.

wzięłam ją do kąpieli, ale po juz nawet za bardzo siły na mleko nie miała, bo ewidentnie padnięta była. padła przy cycku. ale pewnie niedługo wstanie, bo mało wypiła.

jezyk, my ani chrzestnego ani chrzestnej nie mamy :confused2::confused2:. daty ani wybranego lokalu (tudzież cateringu, bo gotować też nie mam zamiaru, jeżeli zrobimy w domu) też nie.
a można chrzcić w innej parafii niż w tej, do której należy się z powodu miejsca zamieszkania?

Do góry