reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

goferek nie, już przestałam karmić. To nie miało sensu. Teraz tylko czekam aż ta znikoma ilość mleka całkiem zniknie.

Po wczorajszych trudach w zasypianiu, teraz pierwsza pobudka w nocy. Mam nadzieję, że zaśnie bez cyrków.

reklama
My wlaśnie po karmieniu, młoda jeszcze na mnie leży co jej się ułoży. Wczoraj zaliczyłam kontrolę u gina i wszystko ok. Dostalam receptę na 6 miesięcy pigułek, a jajniki jak to mówiła gin jeszcze śpią. Kupilam młodej bebiko na to moje wyjście, ale butli to ona nie toleruje. Wypiła trochę i im później beczała. Przyszedl cycek to się od razu uspokoiła...

Hehe matki watiatki uzależnione od forum żeby o takiej godzinie :-D :-D :-D

Druga pobudka o 4:30 :-) z tym że godzina nam zeszła ale bez płaczu więc luz ;-) no tak to można spać :-D

Mcpearl super ze u gina wszystko ok :-) Jakie tabletki dostałaś?

Moja po bebiko bardzo ulewala, wczoraj kupiłam gerbera póki co raz dostała 30ml żeby dojesc i było ok zobaczymy jak będzie jak dostanie większą ilość :-)... Kupno mm mobilizuje do kp :-D ceny kosmos :p

Witam się z rana.
McPearl no właśnie jakie dostałaś tabletki. W ogóle dziewczyny co będziecie stosować, co polecacie. Mi na wizycie gin polecila Nuvaring, krążek dopochwowy, który uwalnia hormony. Niby fajnie ale w skutkach ubocznych zakrzepy i tycie. Sama nie wiem, troche się tych hormonów boje, ale na samą myśl o ewentualnej ciąży robi mi się słabo.

U nas Lila chyba jako jedyna z dzieciaków będzie miała jasne oczy.
Ja mam ciemne, a Ł niebieskie.
Nikola z Tymkiem odziedziczyli oczy po mnie, a Lila jako jedyna po Ł :-)

Ja nie pamiętam, o której pierwsza pobudka była, ale chyba standardowo po 3 :p
Kojarzę tylko coś, że cyca wyciagałam :p

McPearl super, że u gina ok.
Ja muszę się jakoś w marcu umówić.

Młoda oczywiście po 5 załączyła swoje stękanie i dopiero przed chwilą się uciszyła, akurat jak ja już wstawać muszę...

Ja Nine do szkoły wyszykowalam i zaraz pewnie Alicja będzie się budzić :-)

Alecta a Niki i Tymon od razu mieli ciemne?

Ja miałam ten krążek i nie byłam zadowolona,wypadał mi czesto zwłaszcza po seksie.miałam też plastry ale okazało sie że jrstem uczulona.jak sie karmi piersią ti są jakieś jedne tabletki Azalia czy coś takiego.ja różne mia£am tabletki,minipigułki dla mnie za słabe,musze mieć wiecej hormonów,nie wuem co teraz dostane,gina mam w sobote.Jagoda pojechała w nocy po cało$ci,zasneła o 20,pobudka przed 1 a potem o 4.30...i od tej godziny nie śpi...masakra...ledwo zyje...obudził ją brzuszek,płakała pry bąkach wiec da£am krople,potem zjadła,ulałac troche wuec przebieranie....oczy jak 5 zł nie ma spania.nie wiem jak przeżyje ten dzień...

U nas noc koszmarna, Młoda zasnela o 22, wstała o 1 i do 5.30 walczyła. A o 6 wstał Starszak. Czuję się jak zombie. Do tego pada więc uwięzieni w domu na cały dzień.
Moje mm akurat jest stosunkowo tanie- 18zł za 450g (starcza nam na 2-3 dni) ale ja mam 30% refundacji na NFZ :)

Ja miałam ten krążek i nie byłam zadowolona,wypadał mi czesto zwłaszcza po seksie.miałam też plastry ale okazało sie że jrstem uczulona.jak sie karmi piersią ti są jakieś jedne tabletki Azalia czy coś takiego.ja różne mia£am tabletki,minipigułki dla mnie za słabe,musze mieć wiecej hormonów,nie wuem co teraz dostane,gina mam w sobote.Jagoda pojechała w nocy po cało$ci,zasneła o 20,pobudka przed 1 a potem o 4.30...i od tej godziny nie śpi...masakra...ledwo zyje...obudził ją brzuszek,płakała pry bąkach wiec da£am krople,potem zjadła,ulałac troche wuec przebieranie....oczy jak 5 zł nie ma spania.nie wiem jak przeżyje ten dzień...

Aha,oczy ma granatowe,prawie czarne.Nina też takiemiała i zostały bardzo ciemno brązowe.

reklama
Femme Nikson i Tymson od początku oczy ciemne mieli, a Lili zjaśniały od urodzenia o teraz są takie blekitno-szare

Laski współczuję nocek.
U mnie odpukać ostatnio Lila i w dzień i w nocy grzeczna

Do góry