reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Moje mm 800g kosztuje 40zł i wystarcza na tydzień, więc nie jest źle.

Ja mam niebieskie oczy, mąż zielone i strasznie marzyły mi się jakimś cudem ciemne oczy u Natalki, ale raczej nic z tego nie będzie bo ma takie szaro błękitne.

U nas noc całkiem fajna, zasnęła o 20, to zgłodniała dopiero o 00:30 :-) potem coś ok 3,5 i 8, teraz leży obok mnie i napierdziela gaduła mała :-)

reklama
Ale fajne już te bobasy się robią :-) Alicja zaczyna się chyba świadomie uśmiechać i próbuje mnie naśladować, "pogadalysmy" sobie z 20 minut i teraz zasypia :-) kochana moja :-)

U nas w sumie szansa na wszystkie kolory Kuba ma zielone ja niebieskie a po babci mogłaby mieć też brązowe ;-) ale myślę że będą niebieskie :p

O to widzę to mleko moje nie takie drogie skoro 25zl za 600g...

My za 350g płacimy 15 zł i wystarcza nam na jakieś 2 tygodnie :p

Z Lilą też czasem da się już pogadać, ale ona i tak głównie cyca rząda :p

Alecta haha no to ja mam jeszcze 80% opakowania bebiko od urodzenia małej :p teraz to starcza na długo ale jak się przejdzie na mm to już tak pięknie nie będzie :-D

Dostalam podobno jedyną tabletkę dla kobiet karmiących Cerazette. Jeszcze będę myśleć nad tym bo ostatnie pigułki mnie wkurzały: spadek libido, suchość cip.ki i przestałam brać. Namawiała mnie na spiralę ale kurcze, podobno może prowadzić do trwałej niepłodności, a nam jeszcze jedno dziecko po głowie chodzi...

Sylwi chyba kazde hormony maja w skutkach ubocznych zakrzepy i tycie. Ja sie wlasnie zastanawiam nad tym krazkiem. Na wizyte za tydz ide to dopiero pogadam z ginem. Po tabsach mialam okropne wahania nastrojów az sama odstawilam bo juz wytrzymac nie moglam sama ze sobą.

Wspolczuje tych nocnych manewrow, u nas tylko cycowanie i spi dalej.

Femme fajnie tak pogadac hehe moj tez dyskusje prowadzi juz i usmiechy jakies niesmialo sie pojawiaja :)

Masakra jakie to mm drogie!

Mcpearl mi gin mowil ze te tabletki dla karmiacych to jedno i to samo jesli o sklad chodzi bo nic inneho dac nie mozna jedynie roznia sie firma dlatego tez cena i nazwa inne
Ja w koncu nie wykupilam tych tabletek bo ich nie ma
A z 3 gumek zuzyta jedna bo mi brak sil na figle ;-)

Ja mysle ze u nas 3dni darcia bylo spowodowane jedxeniem u rodzicow czyli zurek z boczkiem i pyzy z miesem z dzika ;-)
Teraz czasem poplakuje ale nie az tak i widac ze nie meczy sie jak wtedy

Francika chyba wynagrsdza mi noce za te ciężkie dni. Pierwsza pobudka po 4-5 godzinach to zależy o której usnie. Potem po 3 a potem po 1.5 i potem rano przed 8. Teraz mi usnął na brzuchu i aż boje się go zanieść do lozeczka bo będzie wył.

Ja wezme pigułki a jak tylko dostane okres to zakładami spiralę.

Krążek miała moja przyjaciolka i wyjela po tygodniu bo strasznie krwawila.

U nas ja mam niebieskie oczy a mąż piwne. Kacper ma piwne, od razu miał. Cypek niebieski jasne i też od razu miał. A Franek ma ciemne niebieskie jak na razie.

miłego dnia babole :-D
femme Gniewko wstawał identycznie jak Alicja :tak:znowu;-)
u nas wszystkie dzieci mają mój kolor -niebieski,a P ma zielone
ja nie wykupiłam tabletek i nie wykupię,zresztą nie potrzebuje na razie bo usypiam z kurami :-p

reklama
Ja chyba na razie wezmę tabletki chociaż zastanawiam się nad spiralą.
Tylko kurcze jakoś tak mi dziwnie z myślą, że jak ją założę to już raczej więcej dzieci mieć nie będę.
No niby nie planuje, ale jakoś tak dziwnie.

Do góry