reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa jak dziewczyny piszą, nie.miej poczucia winy. Robsona w weekend zapakuj do wózka i niech chlopaki spędzą czas razem. Musisz odpoczywac bo wiesz wypoczęta i szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko :)

Zelka moj w nocy generalnie spi 3-4 godz, dzisiaj tylko mial taka dluga pobudke. Starszy tez spal tak jak twoj, kazde dziecie inne.

reklama
Żelka- nie martw się, drugie dziecko u mnie też było spokojniejsze, a trzecie to juz w ogóle ;)

Agulqa- a niech ma sobie problem. Jego nie Twój. Musisz myśleć trochę egoistycznie.

Jezyk ale moje cycki sa po jego stronie. Chcialam odciagnac pokarm i uciec w sina dal w weekend i co?! W 20min z obu cyckow mam 25ml!!! Porazka!!! W zwiazku z tym zaparzyla dwie herbatki a dzis spieprzam do miasta kupic slod i woreczki do mrozenia pokarmu

Agulqa odciągaj pokarm z obu cycków taką metodą 7 min Lewy / 7 min Prawy / 5 min L / 5 min P / 3 min L / 3 min P ... tutaj masz juz 30 min jak masz chwile jeszcze to dokańczasz sekwencje 2 min L / 2 min P / 1 min L / 1 min P ... taki system dodatkowo nakręca laktacje i soro można z cycuszków wycisnąć ;) dodatkowo oglądaj zdjęcia młodego, albo laktatoruj się bezpośrenio przy nim :)

Agulqa,goń chłopa równo z nimi tak trzeba.zawsze szukają wymówek,trzeba przycisnąć. Jak gdzie$ wychodze a nie mam mleka odciągniętego to każe dać mm,raz na jakiś czas nie zaszkodzi mimo że tak ogólnie karmie kp.

reklama
Do góry