reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jezyk tyle ze juz 2dni nic nie robilam bo ciagle u lekarzy bylismy i nie bylo kiedy ogarnac. Mlody juz nie ma w czym chodzic takie mam zaleglosci z praniem i prasowaniem :-\
Zdrowka dla Cypka

Dziewczyny co moge zrobic by miec chlodniej w sypialni? W calym mieszkanii grzejniki zakrecone, sypialnia wketrzy sie caly dzien. U mamy jk bylismy to maly budzil sie 2 razy tylko ale tam bylo mega zimno. Blagam doradzcie mi cos

reklama
agulqa a rozszczelnienie okna nic nie daje? To w ilu stopniach ładnie spał? ;-)
U nas w nocy mamy ok 21,5 stopnia, wszędzie mówią o tych 18, ale mi jest i tak za zimno w tej temperaturze, którą mamy.. Może jak się wyniesiemy z pokoju, to małemu będę wietrzyć mocniej, może wtedy będzie mu się lepiej spało.. hmm

Gosiane padam ma pysk i nie mam sily lazic po domu jeszcze z chusta, ale jak nic innego nie oomoze yo tak zrobie
Wkur.wil mnie niemilosiernie ten dziad

Jenn nie wiem ile mamy w sypialni ale cieplo nie jest
Boje sierozszczelnic bo mamy lozko i glowy przy samym oknie, nie chce byRobson zaraz chory byl
A u mamy pewnie bylo 18 albo i 16 jednej nocy jak piec nie dziala. Pizgalo rowno

Ja nie umiem mieć chłodniej niż 21 stopni. Poza tym tyle tez zalecają lekarze dla maleństwa. Ze mnie zmarzluch straszny.
Mi tez każdy mówi, zeby wypoczywać w dzien. Ale ja nie umiem spać przy dziecku w ciagu dnia. Tyle rzeczy sie znajdzie do roboty. Teraz zima, wiec piachu pełno u mnie, który roznosi sie wszędzie. Dlatego trzeba odkurzać, myć podłogę codziennie. No zawsze jest cos do zrobienia.

U nas dzis 5 wizyta poloznej. Mówiłam kobitce, ze podpisze jej papierki, ale zeby juz nie przychodziła. Ale ona uparta i tak chce przyjść. No to nie bede sie z nią kłócić... :-) zawsze obejrzy mała, mnie przy okazji tez :p

A dziewczyny po porodach sn. Kiedy można zacząć normalnie współżyć? No wiadomo, ze jak sie połóg skończy. Ale qrde ja mam wrażenie, ze dalej to wszystko jest powiększone i w ogole.

Mi w ciąży wiecznie gorąco było i w 19 stopniach się grzalam a teraz trzęse się przy 22 :-/

Agulqa biedna... W weekend niech Ł z małym posiedzi a ty idź zrób coś dla siebie bo się wykonczysz!

Laydeek ja się czuję jakbym już mogla a jestem półtorej tygodnia po porodzie dopiero... Ogólnie to te 4 tygodnie trzeba odczekać a później zaufać sobie i temu jak się czujesz ;-)

Femme on ma problem zeby samemu z malym na spacer isc. Zawsze mi cisnie ze w tyg go nie ma to chociaz w weekend spedzmy troche czasu razem i ja zamiast wykorzhstac ta godzine i sie kimnac czy ogarnac zapkeorzam z nim. Mimo ze praktycznie codziennie sama z malym chodze i mu nie marudze o to

agulqa musisz być twarda i wymagaj od niego, w weekend faktycznie odpocznij trochę od małego, zrób coś dla siebie to poczujesz się lepiej.. Czasem nawet godzina dla siebie potrafi zdziałać cuda. Będzie dobrze!!

Jezyk tak martwie się tym podsypianiem długim ... niby niedługo miesiąc skończy, ale kurde ... no syn wstawał co godzine, 1,5 jak pospał 3 to było święto. A ta kurcze spi raz 5 h a potem po 3 to bite, albo i lepiej.

Tak mi się tłucze po głowie czy to znowu nei choróbsko jakieś :crazy:, Alutka ma dziurkę w sercu (niby ma się sama zarosnąć do 3 mca zycia - bierzemy leki, ponoc nic powaznego czym hy się trzeba było martwić), ale tak się zastanawiam czy to nie przez to.

Agulqa goń be zlitości, a jak nie sciera przez łeb :p na mojego działa :-D:-D ale dziś i tak zapomniał śmieci wynieść rano ... a worek z pieluchami stał dwa dni pod drzwiami ... aż zaczęło trupem walić to się zreflektował :p

reklama
Agulqa to niech se ma problem ja bym w ogóle nie pytała tylko oznajmiła że potrzebuję czasu tylko dla siebie bo zwariuje i on zostaje z dzieckiem. Koniec kropka ;-)

Do góry