reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agulqa ja też mam te małe buteleczki w razie w ;-)
A teraz robiłam zamówienie w Gemini to zamówiłam jedno opakowanie Bebiko żeby w razie czego mieć.
Czasem nie mam z czego odciągnąć, a gdybym chciała czy musiała gdzieś wyjść to nie muszę się stresować, że młoda się zaplacze z głodu.

reklama
Nulini no to niezle!!!

Agulqa_b ja wychodzę czasami na 1-2 godz i nie zostawiam mleka :p Tymuś cycuje co 2,5-3 godz w dzien wiec nie potrzeba. Poza tym chlopy (przynajmniej mój tak ma) na każdy placz stwierdzaja ze jest glodny nawet jak jadl niecala godz temu ;)

Kurcze mialam jechac na zakupy, ogarnelam mieszkanie i juz mi sily opadly...

Agulqa_b najlepiej nagraj sobie płacz młodego i puszczaj, nic tak nie nakręca mleka jak płacz dziecka, jak młody płacze yooje cycki odcrazu napi.erdalają i nachodzi mleko

Megami nienawidzę tego uczucia, u mnie to mrowienie to ból straszny.

Nulini wow ładnie przybiera. Mój ma 3800 w tydxien 200g ale u niego wszystko idzie w Długość puki co bo chude to strasznie a na długość wszystko juz dobre, tylko pływa w ciuchach bo za szerokie wszystkie

Czy wasze dzieci też tak strasznie się ślinią? Mój normalnie aż bąbelki puszcza, i od kilku dni smoka "ciągnie" złą stroną. W sensie te twarde części wkłada do buzi i je memla cały radosny i poza tym dziąsła wyglądają jakby miały zęby wychodzić :/ U Oli zaczęły się wybijać jak miała dwa miesiące, ale u dziecka 23dniowego to jest aż niemożliwe. Ale serio tak yo wygląda.

Doggi placz malemu to ja moge ł puszczac, albo lepiej, ustawie mu jako dzwomek w tel i bede dzwonic 24h na dobe

Moj tez sie mega slini i tez bable puszcza

Znow chusta nam uratowala zycie. Szkoda ze nikt moich nog nie chce uratowac

Lila też coś dzisiaj brzuszek ma spięty, jak pomasuje to pierdy puszcza.
Dopiero pomogło jak ja do siebie przytulilam i śpi na mnie biedna.

Szprajt no ja nie wiem co ta Hana nasz odwala, niech wyłazi Pannica! !!

Ja dziś młodą ważyłam to stuknęło 4460, wychodzi ok 35 g na dzień tyta :)

reklama
A ja dziś mam wyjście. Co prawda tylko na chwilke, no ale aż sama się boję jak to będzie. Moja była dyrektorka robi imprezę pożegnalną no i chociaż na chwilę muszę się pokazać ;)

Do góry