reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agulqa jak dziewczyny piszą, nie.miej poczucia winy. Robsona w weekend zapakuj do wózka i niech chlopaki spędzą czas razem. Musisz odpoczywac bo wiesz wypoczęta i szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko :)

Zelka moj w nocy generalnie spi 3-4 godz, dzisiaj tylko mial taka dluga pobudke. Starszy tez spal tak jak twoj, kazde dziecie inne.

reklama
Żelka- nie martw się, drugie dziecko u mnie też było spokojniejsze, a trzecie to juz w ogóle ;)

Agulqa- a niech ma sobie problem. Jego nie Twój. Musisz myśleć trochę egoistycznie.

Jezyk ale moje cycki sa po jego stronie. Chcialam odciagnac pokarm i uciec w sina dal w weekend i co?! W 20min z obu cyckow mam 25ml!!! Porazka!!! W zwiazku z tym zaparzyla dwie herbatki a dzis spieprzam do miasta kupic slod i woreczki do mrozenia pokarmu

Agulqa odciągaj pokarm z obu cycków taką metodą 7 min Lewy / 7 min Prawy / 5 min L / 5 min P / 3 min L / 3 min P ... tutaj masz juz 30 min jak masz chwile jeszcze to dokańczasz sekwencje 2 min L / 2 min P / 1 min L / 1 min P ... taki system dodatkowo nakręca laktacje i soro można z cycuszków wycisnąć ;) dodatkowo oglądaj zdjęcia młodego, albo laktatoruj się bezpośrenio przy nim :)

Agulqa,goń chłopa równo z nimi tak trzeba.zawsze szukają wymówek,trzeba przycisnąć. Jak gdzie$ wychodze a nie mam mleka odciągniętego to każe dać mm,raz na jakiś czas nie zaszkodzi mimo że tak ogólnie karmie kp.

reklama
Do góry