reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa, zastanów się może nad wizytą u pediatry, u takiego malucha ciężko się pozbyć katarku.
Doggi- dobrze, że jesteś znów z nami, głowa do góry.
Gosiane- to nasze dzieci będą z tego samego dnia, ja też mam mieć 16 cc.

Zaczyna mnie boleć ząb i trochę mnie to martwi. mam wrażenie że to jakieś nadwyrężenie po zjedzeniu wczoraj jabłka, za mocno chyba ugryzłam. Nie wiem czy iść dentysty tak na ostatnią chwilę- jutro mam się stawić u lekarza, czy czekać i liczyć aż samo przejdzie...

Miłęgo dnia mamusie i te jeszcze brzuchate:-)we Wrocławiu znowu mamy słonko.

Ostatnia edycja:
reklama
Nulini no juz niedługo i się skończy ten koszmar. I będziemy miały naszych chłopaków, choć ja na mojego jedtem obrazona ;)

Też mam focha! Z Córką od razu się dogadałam - "rodzisz się 3go" i 3go była, a ten Potwór co, od tygodnia go poganiam i ma wywalone :wściekła/y:

alecta, współczuję leżenia, ja po 15 minutach muszę wstać, bo aż mi mięśnie drżą :-( Kciuki za jak najszybsze cycolenie!!!

jeżyk, też po cichu liczyłam, że mnie wczoraj zostawią i co, dupa...

Doggi ciesze sie ze juz lepiej sie czujesz :) czasami dobrze tak sie wyplakac, zaraz czlowiekowi lzej.
Zelka, AZA powodzenia! &&&&&&

Alecta no i cale szczęście ze ci cos dali. Przy sn kobiety nie mają rozcietej dopiero co macicy takze to tez pewnie inaczej trochę.

Agulqa_b niestety czyscic nosek musisz co chwile u takiego maluszka.

Ja nie moge cos spac ostatnio a pozniej ledwo łapy ciagne w ciagu dnia.

Alecta super ze dali ketonal i ze lepiej sie czujesz
Jejku ja pamietam Robsona takiego malutkiego a juz tak urosl :-)

Gosiane to chyba musze ten katarek kupic bo frida nie dla mnie
Jz nie mam sily wciagac tego. Ja wciagam na maksa jak umiem i cisza a ł zrobi i leci...

reklama
Do góry