reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny &&&!!!

Lay czekaj, czekaj. Taka cisza u Ciebie a tam nagle bum będzie :-D

Doggi wcale się nie dziwie, wczoraj nawet małżowi o Tobie mówiłam , sama pewnie bym podobnie miała.... Może to już?

Nulini no mogę Ci pokazać ale gdzie? :-D

Ja też ze słoniowatych - to już mówię od jakiegoś czasu ;-)

Alecta całe szczęście , że dostałaś coś mocniejszego przeciwbólowego i Lilke masz już przy sobie :-)

Elutka nam na szkole rodzenia niby mówili, żeby do takich maluszków nic pod cisnieniem nie używać i sama się zastanawiam co zrobię jak będzie katarek bo mam i wodę morską i zapas soli. A odciągacz nie wiem czy to katarek-z marimer taki? Tam wkładów nie ma tylko kawałek waty trzeba wsadzić to to to?

reklama
Mommy, no mam jeszcze tydzien do terminu, wiec staram się nie panikować. Póki co czekam, aż malzon wyzdrowieje.

Faktycznie sie ruch u nas zrobił. Mało ktora jeszcze w dwupaku :-)

Agulqa, a macie bujaczek?
U nas super się sprawdzał przy Nikoli jak spać w dzień nie chciała.

Kurde, a ja nadal leżę :-/
Już mam dość, ale muszę czekać aż zejdzie ostatnia kroplowka i wyciągną mi cewnik :-/

Na szczęście Lila śpi obok mnie :-)
Czekam aż się obudzi, bo nie mogę doczekać się cycowania :-)

A to my

Załączniki

• 1421235205137.jpg
    1421235205137.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 58
Doggi, też się tego boję najbardziej - że pojadę do szpitala za wcześnie :wściekła/y: Po prysznicu nic a nic nie przechodzi? Może "na wszelki" jedź do szpitala, a jak Cię będą chcieli odesłać, to zastrajkuj i zabarykaduj się w kiblu!

agulqa,
szkoda, że od razu nie posłuchałaś i nie kupiliście Katarka, u mnie Frida wylądowała w koszu przy pierwszym katarze... W Gemini jest tańszy, ale plus wysyłka to samego nie opłaca się kupować...

Mommy,
wrzuć na photoupload i prześlij mi fotę w PW ;-) Nie, "Katarek" to odciągacz do odkurzacza ;-) Żadnych wkładów, sam plastik :tak:

alecta, CUDEŃKO!!!

Ale mi zaje.bisty makowczyk wyszedł, aż bym cały zeżarła...

Agulqa_b nie ma zlotej rady bo ile dzieci tyle sposobów na spanie. Moj spał po 20-30min. Do tej pory nie lubi spac i trzeba go zmusić bo sam nigdy z własnej woli nie zasnął (nie licząc w salochodzie i wózku)

Mommy katarek to taki co do odkurzacza przyczepiasz. Ten z Marimer to jest to samo co Frida.

LayDeek mozesz robic inhalacje z soli fizjologicznej nawet u noworodka

reklama
Pytam, bo nie ma mam inhalatora a zastanawiałam się czy kupowac.

Doggi, kciuki aby to juz był ten moment. Tylko 3% dzieci rodzi się w terminie :-)

Do góry