reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja powoli nie mogę nadążyć za tymi porodami :-) Połowa stycznia a za chwilę już wszystkie będziecie miały swoje maleństwa obok. A ja sobie siedzę z laktatorem..mało ciekawe zajęcie. No a potem do mojego szkraba jadę.

Szał porodów :-D
&&& za dzisiejsze ;-)

Jak tam się czują nasze wczorajsze rodzace? :-)

Gosia i jakie wieści? Doczekałas się wizyty? :p ok juz doczytałam wszystko na wizytowym :-D

INDI współczuję szkód związanych z telefonem :-/

Agulqa pewnie walcz i słuchaj tylko siebie to najważniejsze żeby nie ulegać mądrym radą wszystkich dookoła ;-)

Ostatnia edycja:
Hejo

Mnie powoli zaczyna lapac stres. Ciekawe czy przyjmą mnie do szpitala... Alutce wyraznie ciasno juz i niewygodnie.

Aza trzymam kciukersy za Was ;)

Jezyk jak tam? Rodzimy?

Żelka, nie stresuj się! Powodzenia. Trzymam kciuki!

Ja wczoraj już psychicznie lepiej, i poszliśmy do.kina na tego hobbita zaległego co nas wywalili bo był pożar. Doooobry film!
U mnie w poniedziałek była ciężka przeprawa psychiczna. Pół dnia spałam i pół dnia ryczałam. Poszłam spać koło 5tej taki miałam w głowie rozp.ierdol. Ochlonelam i juz mi.lepiej

reklama
Doggi wcalele sie nie dziwie zalamką :/ super ze poszliscie się odmulic do kina. Dobrze ze się trochę pozbierslas i wiem, ze to żadne pocieszenie, ale juz blizej niz dalej ;)

Do góry