reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agulqa, zastanów się może nad wizytą u pediatry, u takiego malucha ciężko się pozbyć katarku.
Doggi- dobrze, że jesteś znów z nami, głowa do góry.
Gosiane- to nasze dzieci będą z tego samego dnia, ja też mam mieć 16 cc.

Zaczyna mnie boleć ząb i trochę mnie to martwi. mam wrażenie że to jakieś nadwyrężenie po zjedzeniu wczoraj jabłka, za mocno chyba ugryzłam. Nie wiem czy iść dentysty tak na ostatnią chwilę- jutro mam się stawić u lekarza, czy czekać i liczyć aż samo przejdzie...

Miłęgo dnia mamusie i te jeszcze brzuchate:-)we Wrocławiu znowu mamy słonko.

Ostatnia edycja:
reklama
Nulini no juz niedługo i się skończy ten koszmar. I będziemy miały naszych chłopaków, choć ja na mojego jedtem obrazona ;)

Też mam focha! Z Córką od razu się dogadałam - "rodzisz się 3go" i 3go była, a ten Potwór co, od tygodnia go poganiam i ma wywalone :wściekła/y:

alecta, współczuję leżenia, ja po 15 minutach muszę wstać, bo aż mi mięśnie drżą :-( Kciuki za jak najszybsze cycolenie!!!

jeżyk, też po cichu liczyłam, że mnie wczoraj zostawią i co, dupa...

Doggi ciesze sie ze juz lepiej sie czujesz :) czasami dobrze tak sie wyplakac, zaraz czlowiekowi lzej.
Zelka, AZA powodzenia! &&&&&&

Alecta no i cale szczęście ze ci cos dali. Przy sn kobiety nie mają rozcietej dopiero co macicy takze to tez pewnie inaczej trochę.

Agulqa_b niestety czyscic nosek musisz co chwile u takiego maluszka.

Ja nie moge cos spac ostatnio a pozniej ledwo łapy ciagne w ciagu dnia.

Alecta super ze dali ketonal i ze lepiej sie czujesz
Jejku ja pamietam Robsona takiego malutkiego a juz tak urosl :-)

Gosiane to chyba musze ten katarek kupic bo frida nie dla mnie
Jz nie mam sily wciagac tego. Ja wciagam na maksa jak umiem i cisza a ł zrobi i leci...

reklama
Do góry