reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nir no ja nie narzekam na prezenty, tzn i don't care bo najlepszy prezent dostane dopiero, T mi bieżnie kupuje podobno jakaś mega dobra i codziennie pyta czy napewno będę używać bo jak nie to mi nią zaj.ebie bo byle gówna nie kupi :p ale już mu powiedziałam ze za bieżnie to do końca życia ja juz nie chce prezentów ;)

Alecta no my za rok do moich starych jedziemy bo w tym roku wypadał nam wyjazd ale ze to wypadało na skończony 37tc to dalismy sobie luz i e przyszłym roku jedziemy :p

reklama
Doggi no ja oamieyam jak lezalam te 3 tyg temu z wymiitami i dostawalam glukoze tez glodna nie bylam ;-)
A gdzie taki maluch
Oooo super ze doszlo bo bylam ciekawa czy zdazy przed swietami
Mam nadaieje ze zadowolona jestes :-)

Zelka no coraz lepiej sie czuje
W sumie myslalam ze dzis bedzie bolalo
Jedyne co to najbardziem przy cycaniu brzuch boli :-)
Macica sie kurczy i wkurza :p
Brzuszek mam jeszcze ale pomalu sie chowa :-)
I tak jestem najszczesliwsza :-)

A ł wlasnie stoi nad lozeczkiem i mowi :"ja pierd.ole ale ale ja zaje.bisty jestem. Takie cudo stworzyc. I pomyslec ze on byl jednym z miliona plemnikow" ;-)
Zwale mam z niego ;-)

Karpanna bez nacinania
Ja sie ciesze ze meczarnia trwala krotko
Raptem 3h ;-)

Mnie tez glowa dzis od rana boli
Chyba cisnienie spada :p

Alecta jaka Ty ekonomiczna :-D
Ale ja licze ze to na swieta z moimi rodzicami w przyszlym roku
Choc pewnie wigilia bedzie u nas, wielka, bo przeciez roczek trzeba zorganizowac :-D

Ale miałam dzisiaj okropne sny! Nie bede o nich pisać, bo żadna nie chce znać szczegółów. Sama sie wystraszyłam.
Wigilia u teściów. Teściowa jakaś ofukana na teścia, wiec klimat taki se. Ta zawsze potrafi zepsuć imprezę. Jak np moje wesele. Ale mniejsza o to.
Prezenty... Hmm no my kupiliśmy sobie z mężem komplet garów. Taki wspólny prezencior. I dobrze bo co miałam kupowac?
Dopiero wstałam, wiec ide sie ogarniać bo na 13 zaś do teściów...
Miłego dnia!

Dzień dobry mamuśki ;-)

U nas Wigilia spokojna była ;) W końcu byliśmy tylko my sami :) Ale te 12 albo nawet więcej potraw było i wszystkiego po troszku próbowaliśmy a od rana za mna chodzi mięęęchooo :-D Z prezentów to to co sami sobie zrobiliśmy. Małż dostał perfumy które sam sobie wybrał (już miałam wcześniej kupione te o które walczy od 4 mies ale dam mu je na walentynki, mam schowane ;-) ) no i ulubione słodycze. Ja dostałam kamerę i aparat :) :) Jestem mega zadowolona. Pies dostał torebkę ciastek a mały zabawkę :-D Dzisiaj jedziemy do ciotki i wuja małża na 2 h i do domku :) Jutro też cały dzień w domu.

McPearl też zadowolona bym nie była z takiego prezentu.... :no: Tak jak pisze Nulini, szczytny cel i wogóle no ale coś od siebie tylko dla Ciebie większą radość by sprawiło... Mój mnie tak zawiódł w urodziny, przykro mi było bo ja zawsze się staram....

Aguqla cieszę się , że wszystko tak świetnie u Ciebie! Zazdraszczać takiego porodu :-) No a Twój Ł wymiata :-D A jeszcze, że spytam przepraszam. To wcześniej jakim wzrokiem na niego patrzyłaś , że z takim twierdzeniem wyjechał :-D:-D:-D:-D

No dopiero skumałam jak się zdjęcia dodaje z kompa, ciemna masa jestem :-D No a to nasz wspólny złożony prezent :-D Masakra się składało ;-) DSC00009.jpg

Załączniki

• DSC00009.jpg
    DSC00009.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mommy jaka masakra, prosciznusia uga buga;) ale bardzo ladny kolorek ten niebieski ;)))
Ja troche zaluje czarnego :p ale mi M obiecal budke i torbe w motylki dla Alutki (na wiosne) :D

Mommy ponoc przed ciaza takimxa w ciazy wczesniej byl wzrok nienawisci i mowiacy "wez spier,dalaj" ;-)

Wozio super ;-)
Ja sie ciesze ze zima ciepla i niedlugo bedziemy mogli spacerowac ;-)

Agulqa wzrok nienawiści haha :-D Mój też trochę narzeka na to jak na niego czasem patrzę, no ale co zrobić.. Jednak obawiam się, że jak będzie widział jak patrzę na małego to będzie mu przykro :-)

Hej Mamuśki! Te rozpakowane i w dwupaku/trzypaku! :) Przepraszam, że tak rzadko zaglądam... ale kłopoty gonią kłopoty i przez to czasu brak.

Trochę spóźnione, ale najszczersze życzenia spokoju, czasu spędzonego w rodzinnym gronie i miłości do sześcianu! :)

U nas wigilia... jakby jej nie było. Już mieliśmy się ubierać i jechać do rodziców, gdy Młody poparzył sobie stopę gorącą wodą (na szczęście nie wrzątkiem). No i wigilię spędziliśmy w dresach, obsmarkani kozami przez Młodego w szpitalu. No ale zdążyliśmy wieczorem wrócić, podzielić się ze wszystkimi opłatkiem i zjeść karpia. ;) A dzisiaj Młody już nie pamięta, że coś się wczoraj stało (chociaż pęcherze na palcach mi o tym przypominają). Prezenty też dopiero dzisiaj... Bo u nas nie może być normalnie (w zeszłym roku zjadł szklaną bombkę i też było dzwonienie na pogotowie) ;) Więc raz jeszcze.. SPOKOJNYCH Świąt! :)

reklama
McPearl, AHA... no cóż. tak ogólnie fajny pomysł, ale dziwnie troche, że spersonalizowany... tak z okazji świąt super, ale żeby komus konkretnemu z rodziny takie coś "ofiarować"... nie rozumiem, ale nie oceniam, bo nie znam motywu ;-)

Mommy, no piękny wóz, wiadomo :-):-):-)

ja muszę poszukać dostawki do wózka, bo po ostatniej akcji młodego obawiam się, że nasze spacery mogą być trudne... :confused2:

Do góry