reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Filipia masz racje, nic nie mow :-)
U ł wiedzieli ze rano maja mi porod wywolywa i o 9 mu zaczeli dzwonic
Dobrze ze mial telefony w tym pokoiku a nie na porodowce bo bym ich zaj.ebala
A jeszcxe teksty po porodzie ze przeciez dzwonilo o 9 i czemu nie odbieral
A jak powiedzial ze rodzilismy to powiedzieli ze mogl odebrac i powiedziec ze maja nie dzwonic
No sikam momentami z pomyslow doroslych ludzi...

Stokroyka widzisz, nawet Robson laski wyprzedzil :-)

reklama
Ewi powodzenia!!! Zazdroszczę strasznie!

My od teściów wróciliśmy właśnie, Ola została na noc. Nadrobue pewnie w nocy bo czuję się bardzo słabo, skurcze męczą okropne i pewnie znów nie będę mogła spać to nadrobie bb

Czy to jakaś magia świąt czy co? :-D Ewi, trzymaj się &&&&&&&&&&&&&

Powiedzcie, że mi się znowu ten sam ząb nie odzywa co mi dentysta dopiero co robił kanałowo! Trochę mi pulsował i lekko boli przy nagryzaniu :-(

reklama
McPearl uuu to lipa, idź do dentysty! Jak był kanałowo to martwy powinien być, nie powinien boleć, pulsowac itp a wierz mi ja z zębami mam doświadczenie :/

Do góry