reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b bardzo ładnie i sprawnie, lubię to :) teraz szybko zrobi masę i będzie chłop jak dąb :)

McPearl spoko twój prezent przynajmniej przyda się światu, a ja co dostałam od teściowej?! Kartę podarunkowa do rossmanna :/ (ona złota kobieta ale prezentów robić nie umie), od szwagra.... Gąbki kąpielowe! Wtf no cóż kwestia przyzwyczajenia.

U nas szalony dzień, szał pał... Niby nic nie robiłam a czuje jakbym maraton przebiegła. Juz nie mowie jaka spuchnieta jestem, wszyscy myśleli ze mam rajstopy z lycra tak mi się nogi świeciły i wyraz przerażenia na ich twarzy jak mówiłam ze nie mam ze skora tak naciagnieta- bezcenne... Moje kostki wyglądają jakbym nogi polamala, a kolana? Co to takiego ja moje gdzieś chyba zgubiłam.... A ja głupia myślałam że przy oli mocno spuchnieta na koniec byłam :(

Najeść się nie najadłam (Agulqa_b to chyba w ramach jednoczenia w bólu :p) bo dziś znów skurcze dają popalić ze nawet jeść mi się nie chciało ;(

Ale przynajmniej wszystkim wszystko smakowało, nawet teść powiedział ze wszystkie dania "zajebiste" a u niego szczytem komplementu to "może być" (jak tak mówi to znaczy ze mu smakuje) a o rolade bazową prawie Sue bili :p

A ja tak sobie teraz spać nie mogę, nogi mówią, skurcze męczą i sikanie co 5min

reklama
U nas wigilia spokojnie,prezenty sie podobały,Nina zachwycona.my głównie kasę dostaliśmy,oczywiście się przyda.jedzenie dobre ale nie szalałam.dzisiaj wracamy do domu i od razu idziemy dalej w gości.

Nasza Wigilia udana, chociaż krótka no i zupełnie nietradycyjna ;-)
Na szczęście skurcze w nocy puściły i chociaż udało mi się w spokoju spać. Dzisiaj nas czeka wyprawa do rodziny A, także przynajmniej nic robić nie trzeba :-)
Miłego dnia!

To co.. Wigilijnego faceta już mamy, to teraz która się pisze na pierwsze święto? :-)

U nas wigilia była spokojna, bo byliśmy tylko we 4 za to dzisiaj będzie już tłoczniej, ale.to dopiero przy kolacji.

Nocke miałam fatalna.
Czuję się cała połamana.
Najpierw nie mogłam zasnąć, później Tymko przyszedł, bo płakał w nocy.
Jak już usnelismy to przylazła Nikola i nie dało jej się wytłumaczyć, że Tymko ze mną śpi, bo zaraz histeria się zaczęła więc Ł musiał wstać i Tymka przenieść, a ona się ze mną położyła.
Normalnie jej skończę to lazenie w nocy, bo mnie już szlag trafia.
Teście wyjadą i nie ma opcji żeby poza swoim łóżkiem spała, bo ja już nie wyrabiam :-/

hej!

weźcie juz odpuście te wywoływanie! ja chcę mieć spokojne święta-bez jaj :-p:-p:-p:-p
a wczoraj jak jadłam kapustę z grzybami to z taką ostrożnością, żeby tylko po świętach nie trafic na patologię :rofl2::rofl2: (w poprzedniej ciąży 27.12. wylądowałam w szpitalu z takim rzyganiem i odwodnieniem, że szkoda gadac:rofl2:).

w każdym razie też jakoś nie pojadłam. chyba wyobraźnią bardziej. nie chciało się zmieścić do brzucha i koniec, także spoko :-D

a prezenty, cóż Doggi... przynajmniej wykorzystasz kartę na coś co akurat będzie Ci potrzebne. ja też dostałam trochę kosmetyków, ale już wybranych i to jest dla mnie gorsza opcja, bo jednak nie wszystko mi służy... ;-), ale dostałam też od sis książkę MOJE WYPIEKI I DESERY NA KAŻDĄ OKAZJĘ :-). oprócz tego dostałam też piękną książeczkę Beaty Pawlikowskiej - Planeta dobrych myśli. cudna-POLECAM Wam :tak:

WP_20141225_001 1.jpg

to tak na dobry początek dnia ;-)

McPearl, a od kogo dostałaś szczepionki?

Załączniki

• WP_20141225_001 1.jpg
    WP_20141225_001 1.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 63
My dziś jedziemy do moich rodziców. Pewnie posiedzimy godzinke lub dwie i potem do mojej chrzesnicy i do domu :D nic mi się dziś nie chce. Jestem wkur.wiona bo wczoraj przyjechał meza brat z żoną i synem na Wigilię do teściów i ten syn chory. On jest qurwa wiecznie chory, a wczoraj to się dusił od kaszlu i co? I Kacper od rana kaszle!

Laydeek nie mysl w ogole o porodzie
Ja podczas badania przyjecia itp jakos caly czas nie wierzylam ze to serio juz za chwile ;-)
I dobrze bo i stresu mniej :-)
Co do calowania to malo go caluje bo taki delikatmy ze boje sie ze go zjem albo polamie :p

Ł dumny tatus :-)
Dzisiaj w nocy maly byl i pigul przsz ta kroplowke
Ale z cukrem juz lepiej jest
Tatus dzisiaj pierwszy raz zmienil sam pieluche :-)
Troche cyckowanie nam nie idzie, ale probujemy
Mlody jak juz zacznie ssac to ladnie mu idzie
Tylko ja srednio wiem jak przystawic bo moj cycek dwa razy wiekszy od jego glowy :p

Jezyk troche peklam
Mam 3czy4 szwy
Ale polozna z lekarzem powiedzieli ze wsio jest ok
Przy nacieciu musieliby szyc ok 3warstw a tak peklam delitaknie
I dzis juz duzo mniej boli wiec jest ok :-)

Filipia dzieki
Ja to sie smieje ze robert zmowil sie z ginem i za nas zaplanowali
W dupie mieli nasz styczen ;-)

A pochwale wam sie ze omimely mnie bole krzyzowe
Chociaz moze i by byly ake polozna z ł na zmiame masowali mi kregoslup
Zgrany duet tworzyli
To ja w momentach paniki zaburzalam im prace :p

Mcpearl pewnie wszystko sie nawaratwia i nie dajesz rady
Do tego hormony
Ale juz niedlugo
Moj ł za to od wczoraj chodzi usmiechniety i mowi ze znow patrze na niego wzrokiem pelnym milosci :p

Doggi rossmann to pol biedy gorzej gabki do kapieli :p
Doggi dzieki ze chociaz Ty sie ze mna laczylas w niejedzeniu :p

Ja dostalam od ł sliczna bransoletke swarovskiego
A od kachy bransoletke z perelkami i literka R :-)
Zadowolona jestem, podobaja mi sie :-)
Ł wlasnie lezy na kanapie obok i czyta ksiazki od gwiazdora :-)

jezyk, ooooooooooo nie, jak ja nie lubię takich sytuacji!!! nie dziwię Ci się, że jesteś zła! ja jestem na takie coś mega uczulona i moja reakcja byłaby podobna!

reklama
Dzień dobry :-)
U nas wigilia wesoła ;-) Mój nie je ryb pierogów z grzybami itp wiec zjadł tylko barszcz i szybko padł przez to o 21 wylal drinka i poszedł spać haha :-D
Prezenty udane teściowa jak zwykle się spisała :-) zaraz śniadanko i jedziemy do nas robić pierwszy raz u nas więc mam nadzieję że będzie wszystko smakować bo ja to początkująca kucharka więc strasznie mnie cieszy jak innym smakuje jak coś zrobię :-D to będzie najlepszy prezent jak mnie pochwalą :p

Miłego dnia! ;-)

Do góry