MommyTigger
Fanka BB :)
Żelka a idź Namęczyłam się żeby idealnie tą gondolę ponaciągać i równiotko zrobić i z budką a konkretnie z zamontowaniem i rozłożeniem... Musiałam ją odpiąć i najpierw rozłożyć normalnie i póżniej zamontowac bo on ma tą długa budkę rozpinaną i gdzieś materiał mi się pomarszczył kijowo widocznie.... póżniej rozkminałam przednie koła jak się blokuje i amortyzacje robi-wszystko już wiem Ale zakochana w nim jestem <3 Na zimę wolałabym ciemny garnat ale garant był w starszym modelu a one mają krótką budę taką jak na zdjęciu w moim.
Agulqa mój mówi , że nieraz się mnie boi bo jak na niego spojrzę to wzrok mordercy a wierz mi że ja i bez ciąży mimikę mam bardzo wymowną Co do spacerów to ja o ile by była ładna pogoda to nawet przy -10 miałam w planach wychodzić, chociaż na króciutki spacerek. No ale pogoda jest jaka jest więc można na spokojnie spacerować :-)
Byście mojego musiały widzieć jaki dumny stał przy wózku Tatuś pełną gębą
Agulqa mój mówi , że nieraz się mnie boi bo jak na niego spojrzę to wzrok mordercy a wierz mi że ja i bez ciąży mimikę mam bardzo wymowną Co do spacerów to ja o ile by była ładna pogoda to nawet przy -10 miałam w planach wychodzić, chociaż na króciutki spacerek. No ale pogoda jest jaka jest więc można na spokojnie spacerować :-)
Byście mojego musiały widzieć jaki dumny stał przy wózku Tatuś pełną gębą
Ostatnia edycja: