reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nir no ja nie narzekam na prezenty, tzn i don't care bo najlepszy prezent dostane dopiero, T mi bieżnie kupuje podobno jakaś mega dobra i codziennie pyta czy napewno będę używać bo jak nie to mi nią zaj.ebie bo byle gówna nie kupi :p ale już mu powiedziałam ze za bieżnie to do końca życia ja juz nie chce prezentów ;)

Alecta no my za rok do moich starych jedziemy bo w tym roku wypadał nam wyjazd ale ze to wypadało na skończony 37tc to dalismy sobie luz i e przyszłym roku jedziemy :p

reklama
Doggi no ja oamieyam jak lezalam te 3 tyg temu z wymiitami i dostawalam glukoze tez glodna nie bylam ;-)
A gdzie taki maluch
Oooo super ze doszlo bo bylam ciekawa czy zdazy przed swietami
Mam nadaieje ze zadowolona jestes :-)

Zelka no coraz lepiej sie czuje
W sumie myslalam ze dzis bedzie bolalo
Jedyne co to najbardziem przy cycaniu brzuch boli :-)
Macica sie kurczy i wkurza :p
Brzuszek mam jeszcze ale pomalu sie chowa :-)
I tak jestem najszczesliwsza :-)

A ł wlasnie stoi nad lozeczkiem i mowi :"ja pierd.ole ale ale ja zaje.bisty jestem. Takie cudo stworzyc. I pomyslec ze on byl jednym z miliona plemnikow" ;-)
Zwale mam z niego ;-)

Karpanna bez nacinania
Ja sie ciesze ze meczarnia trwala krotko
Raptem 3h ;-)

Mnie tez glowa dzis od rana boli
Chyba cisnienie spada :p

Alecta jaka Ty ekonomiczna :-D
Ale ja licze ze to na swieta z moimi rodzicami w przyszlym roku
Choc pewnie wigilia bedzie u nas, wielka, bo przeciez roczek trzeba zorganizowac :-D

Ale miałam dzisiaj okropne sny! Nie bede o nich pisać, bo żadna nie chce znać szczegółów. Sama sie wystraszyłam.
Wigilia u teściów. Teściowa jakaś ofukana na teścia, wiec klimat taki se. Ta zawsze potrafi zepsuć imprezę. Jak np moje wesele. Ale mniejsza o to.
Prezenty... Hmm no my kupiliśmy sobie z mężem komplet garów. Taki wspólny prezencior. I dobrze bo co miałam kupowac?
Dopiero wstałam, wiec ide sie ogarniać bo na 13 zaś do teściów...
Miłego dnia!

Dzień dobry mamuśki ;-)

U nas Wigilia spokojna była ;) W końcu byliśmy tylko my sami :) Ale te 12 albo nawet więcej potraw było i wszystkiego po troszku próbowaliśmy a od rana za mna chodzi mięęęchooo :-D Z prezentów to to co sami sobie zrobiliśmy. Małż dostał perfumy które sam sobie wybrał (już miałam wcześniej kupione te o które walczy od 4 mies ale dam mu je na walentynki, mam schowane ;-) ) no i ulubione słodycze. Ja dostałam kamerę i aparat :) :) Jestem mega zadowolona. Pies dostał torebkę ciastek a mały zabawkę :-D Dzisiaj jedziemy do ciotki i wuja małża na 2 h i do domku :) Jutro też cały dzień w domu.

McPearl też zadowolona bym nie była z takiego prezentu.... :no: Tak jak pisze Nulini, szczytny cel i wogóle no ale coś od siebie tylko dla Ciebie większą radość by sprawiło... Mój mnie tak zawiódł w urodziny, przykro mi było bo ja zawsze się staram....

Aguqla cieszę się , że wszystko tak świetnie u Ciebie! Zazdraszczać takiego porodu :-) No a Twój Ł wymiata :-D A jeszcze, że spytam przepraszam. To wcześniej jakim wzrokiem na niego patrzyłaś , że z takim twierdzeniem wyjechał :-D:-D:-D:-D

No dopiero skumałam jak się zdjęcia dodaje z kompa, ciemna masa jestem :-D No a to nasz wspólny złożony prezent :-D Masakra się składało ;-) DSC00009.jpg

Załączniki

• DSC00009.jpg
    DSC00009.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mommy jaka masakra, prosciznusia uga buga;) ale bardzo ladny kolorek ten niebieski ;)))
Ja troche zaluje czarnego :p ale mi M obiecal budke i torbe w motylki dla Alutki (na wiosne) :D

Mommy ponoc przed ciaza takimxa w ciazy wczesniej byl wzrok nienawisci i mowiacy "wez spier,dalaj" ;-)

Wozio super ;-)
Ja sie ciesze ze zima ciepla i niedlugo bedziemy mogli spacerowac ;-)

Agulqa wzrok nienawiści haha :-D Mój też trochę narzeka na to jak na niego czasem patrzę, no ale co zrobić.. Jednak obawiam się, że jak będzie widział jak patrzę na małego to będzie mu przykro :-)

Hej Mamuśki! Te rozpakowane i w dwupaku/trzypaku! :) Przepraszam, że tak rzadko zaglądam... ale kłopoty gonią kłopoty i przez to czasu brak.

Trochę spóźnione, ale najszczersze życzenia spokoju, czasu spędzonego w rodzinnym gronie i miłości do sześcianu! :)

U nas wigilia... jakby jej nie było. Już mieliśmy się ubierać i jechać do rodziców, gdy Młody poparzył sobie stopę gorącą wodą (na szczęście nie wrzątkiem). No i wigilię spędziliśmy w dresach, obsmarkani kozami przez Młodego w szpitalu. No ale zdążyliśmy wieczorem wrócić, podzielić się ze wszystkimi opłatkiem i zjeść karpia. ;) A dzisiaj Młody już nie pamięta, że coś się wczoraj stało (chociaż pęcherze na palcach mi o tym przypominają). Prezenty też dopiero dzisiaj... Bo u nas nie może być normalnie (w zeszłym roku zjadł szklaną bombkę i też było dzwonienie na pogotowie) ;) Więc raz jeszcze.. SPOKOJNYCH Świąt! :)

reklama
McPearl, AHA... no cóż. tak ogólnie fajny pomysł, ale dziwnie troche, że spersonalizowany... tak z okazji świąt super, ale żeby komus konkretnemu z rodziny takie coś "ofiarować"... nie rozumiem, ale nie oceniam, bo nie znam motywu ;-)

Mommy, no piękny wóz, wiadomo :-):-):-)

ja muszę poszukać dostawki do wózka, bo po ostatniej akcji młodego obawiam się, że nasze spacery mogą być trudne... :confused2:

Do góry