reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Wiem, wiem ale jak pomyśle o porodzie to strach mnie ogarnia.

A Ty nie dość, ze masz to za sobą, to i możesz juz tulic i całować Robsona! Fajnie :-) Jeszcze raz bardzo gratuluje Tobie i Ł :)

agulqa, dzielna nasza pierworódko! Błyskawicznie poszło! Strasznie się cieszę, że Ł się spisał i że twardo ogarnęłaś teściową, no co za nachalne babsko...
Robuś szybciutko nadrobi wagę i da Ci w kość :-D

Dziewczyny, troszkę późno, ale najlepsze życzenia świąteczne!!!
Agulqa, gratuluję, masz super prezent na gwiazdkę!!!
My już po Wigilii u babci;) Udało się dotrwać. Wszyscy mnie męczą, żebym wytrzymała do stycznia, bo to jednak rok do przodu, a my się nikomu nie przyznajemy, że w sobotę mam się do szpitala zgłosić;)

agulqa, Robsonik to prawie połowa mojego młodego, jaaaaacie malusi musi być :tak:. daj buziaka od cioci :-)

alecta, jak chcesz mieć spokój to olej minionka... ahahahahahhahha SZALEŃSTWO!

Dziewczyny póżno ale szczerze :-) Wszystkiego najlepszego w te Święta Wam życzę. Zdrowych dzieciaczków, szybkich porodów, szybkiego bezproblemowego dochodzenia po porodzie do siebie :tak: no i żeby chłopy nas nie denerwowali i się spisywali ;-) Szczęścia, spełnienia marzeń :-)

My dziś w ramach prezentu dodatkowego złożyliśmy wózek (a raczej ja....) ;-) Gwiazdor był u wszystkich u mnie, małża, u psa i małego choć nadal w brzuszku :-D

reklama
Jest to moja jedna z mniej udanych wigilii powiem szczerze. Małż mnie dziś po prostu mega wq*ia. Ogólnie coś ostatnio tak jakoś się między nami zrobiło...cóż poradzę, że przez tą ciążę ani mi się przytulać nie chce, ani seksić. Do tego straszna maruda z niego. Większość rzeczy zostawia mi na głowie i ma w du.pie.
Młody zadowolony z prezentów. Najbardziej z koparki na pilota. Ja dostałam nieznaną mi książkę jakiegoś J. Rollins'a "Ekspedycja" i tzw "Prezent bez pudła" 150 szczepionek zakupionych i wysłanych do Afryki przez UNICEF. Oczywiście szczytny cel, ale jakoś tak mi się przykro zrobiło...mam zły dzień.

Do góry