reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Femme ja tam sie nie zajadam ;-)
Z tego co zawsze w wigilie robie planuje sie wykapac ;-)
Poki co nie wstaje jeszcze bo piczka tak boli ze szok :p
Jak siedze boli jak leze tez.
Nie wiem co gorsze :p

A co do m8jego podejscia to masz racje, musze
Nie dam sobie wejsc na glowe i przezywac przez kogos innego mojego zycia

reklama
Agulqa i dobrze ;-)

Kuźwa pęknę zaraz.
Nie pamiętam kiedy ostatni raz się tak obżarłam.
Teraz mąż zmywa naczynia, a my z Lilką odpoczywamy i wycinamy z Nikolą I Tymkiem słodycze :-D

Agulqa- super, że tak sprawnie Wam poszło i że Ł.się spisał. Teraz odpoczywaj :)

My już w domku. Piotrek zaraz na nocke jedzie :( chłopaki z prezentów zadowoleni aż piszcza.
Też się obżarłam jak głupia. Ech będę leżeć.

Ale wam zazdroszcze wyzerki :-)
Chociaz w szpitalu nic tak mega nie pachnie wiec jest ok

Jezyk ja za to widzisz cale swoeta z Ł:-)

My pewnie bedziemy musieli zostac dluzej w szpitalu
Robson ma kroplowke z glukoza do glowki podlaczona
Przez to ze ma taka mala wage nie ogarmia sam cukru i trzeba mu troszke pomoc
Na szczescie w szpitalu te 300zl za caly pobyt jest niezaleznie ile beda nas ttzymac

Agulqa- to fajny taki pokoik za taka cenę. Spedzicie sobie święta w spokoju. Robson szybko nabierze masy i będzie ok :)
A jak Robercik? Ciągnie cycola? Grzeczny?

Jezyk udalo mi sie go raz nakarmic w te 2h po porodzie
W ogole nie placze :-)
Dwojke robi po tacie, co chwile ;-) grzecznie spi sobie
No i chyba poki co glodny nie jest przez ta kroplowke
No i wszysykie ubranka za duze bo on taka kruszynka malutka

Agulqa - ale masz fajowo tulisz już synusia do cycka. Masz już poród za sobą. dzielna byłaś. Tak myślałam, że jak już goście pójdą i wejdę na bb to przeczytam o Robsonie. Z wagą szybko nadgoni nic się nie martw. Słodką ma buziuchnę.

Sprawa zalania już zgłoszona:-)

Idę się umyć i położyć bo przez długie siedzenie miałam mega skurcz aż karton od prezentu mi wypadł z ręki.

Dziewczyny z prezentów zadowolone,Maja dostała tęczowy pałac kuzyków a Julka duży zestaw lego friends

Dobranoc wszystkim.

Ciekawe która będzie następna. pa

Jezyk jasne ze nadrobi
Nasze geny silne ;-)
Dzielny chlopczyk jest :-)
No i tatus zachwycony, co chwile wstaje, caluje, doglada :-)

Ale boli mnie wszystko, siedziec ciezko ;-)

reklama
Do góry