reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Karpanna jestccos takiego jak ubezpieczalnia i jesli nie ma ubezpieczonego od zalania to musi wam dac siano z wlasnej koeszeni na remont

Doggi haha zgadlas
Akcja tak poszla ze wybaczcie ale nawet nie myslalam o Was ;-)
Za toxjak urodzilam chcialam napisac ale ł nie wzial na porodowke tableta a 2h kangurowalam z malym ;-)
Cudowne uczucie
A on taki malutki i chudziutki
Nie wiem jak bede go kapac i przewijac ;-)

Wzielismy ta sale rodzinna
W komcu nie cod daiennie rodzi sie pierwsze dziecko w wigilie ;-)
I akurat na to szkoda mi kasy nie jest
A tesciowa oczywiscie ze moze jednak odmowimy bo po co placic...

Elutka Ty swieta bierzesz do domku a my wzielismy je do szpitala ;-)
A co tqm ;-)

Goferek z tym snem Ci nie pyklo ;-)
Urodzilam Roberta, a nawet gdyby laska byla to i tak nie Andzelika ;-)

Alecta wybacz, nie mialam sil pisac;-)

Jenn akurat z pierogow nici ;-)

Laski dzieki, widze ze wszystkie bylyscie ze mna w tych trudnycn chwilach :-)
Moje chlopqki spia
Ł tez padniety
Zdal sie na medal
W ogole ozlocic tego co porody rodzinne wymyslil
No i moj gin w szpitalu nie byl na dyzurze ale dzwonil ok 9.30 i pytal polozna co i jak
Dal im instrukcje ;-)
I ja do niego dzwonilam po porodzie i zdawalam relacje
Kazdej zycze takiego gin prowadzacego i takiej poloznej przy porodzie

WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM MAMUSIOM STYCZNIOWYM
zyczy agulqa, ł i Robson

Agulqa super Ci poszło :-) cieszę się że Ł się sprawdził :-) takie wspólne chwilę są super ważne... Dobra decyzja z tą salą :-) gin rewelacja! Teściowa już Cię nawiwdzila? :-D :-D

A ja leżę od dwóch godzin i mnie skurcze łapią :sorry: przez całą ciążę nie miałam i na wigilię się im zachciało :-/ mam nadzieję że do kolacji się ogarną...

Ja również na chwilkę.

Życzę Wam wszystkim i Waszym rodzinom Wesołych Świąt Bożego Narodzenia w rodzinnym gronie oraz wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze!

Załączniki

• 1419433473024.jpg
    1419433473024.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 41
Femme tak, byla juz
Oczywiscie foch ze kazalismy im jechac do domu i przyjechac na jakies pol godzinki wieczorem
W ogole tekst ja mowie zeby pozniej przyjechali i ł z tata no wlasnie jedziemy
Na co tesciowa ze przeciez ona mi nie przeszkadza :O
Wiec powiedzialam ze jestem zmeczona i chce odpoczac i zobaczymy sie wieczorem

Femme moze przejda :-)
Albo drugi Jezusek?;-)

reklama
Agulqa haha udana babka :-D dobrze ze masz do niej odpowiednie podejście bo by Ci na głowę weszła ;-)... Nie no co ty ja rodze dopiero w styczniu :p

Pierogi pokleikalm z teściową idę się ogarniać do kolacji ;-) większość już pewnie się zajada :p

Do góry