reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
to średnio:confused2:
kciuki!
ja mam paskudnie na głowie, ale na szczęście nie rozłazi się. ale swędzi niemożliwie. także wiem co ten Twój mąż czuje. oby pomogło.

Ja mam największy problem z ubieraniem skarpet i ze ściąganiem spodni, niezła gimnastyka..
Co do świątecznych porządków to na szczęście, właściwie oprócz odkurzenia podłogi nic nie robię, Wigilie spędzamy we dwoje, w pierwsze święto nas nie ma, a w drugie w sumie przychodzi moja matka wieczorem, więc szaleć nie zamierzam.

Mały się rozpycha, może już nie może doczekać się pierwszej przejażdżki swoim nowym wozem :-)

A ja mam problem z moim facetem
Kur.wa zmywam 3razy dziennie, chowam naczynia i wszystko jest cale
Ł dzisiaj chowal naczynia i spadla mu szklanka
Oczywiscie sie zbila
Malo tege, spadla na talerz i oczywoscie jego tez zbila
Mielismy komplet 6talerzykow, 6 talerzy duzych i 6glebokich
Po ł chowaniu naczyn okaze sie ze w swieta nie mamy na czym jesc bo wszystko wytluczone
Fuck!!!!

reklama
Do góry