reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Laydeek fajne buty :-)
Jezyk wyślij kurierem kochana mama!
DAGI też takie miesiączki miałam straszne... Dlatego poród to dla mnie podobne wrażenie jak @ no i dla pocieszenia po porodzie już @ nie były takie bolesne ;-)
ALECTA mnie co prawda nie bolą ale to mrowienie też mam i strasznie jest wkurzające
Zazdroszczę zdolności ze mnie to antytalent plastyczny
Ale czas leci zaraz święta... Sylwester i styczeń nie mogę się z tym oswoić...
Co by tu na kolacje dobrego zjeść?
Jezyk wyślij kurierem kochana mama!
DAGI też takie miesiączki miałam straszne... Dlatego poród to dla mnie podobne wrażenie jak @ no i dla pocieszenia po porodzie już @ nie były takie bolesne ;-)
ALECTA mnie co prawda nie bolą ale to mrowienie też mam i strasznie jest wkurzające
Zazdroszczę zdolności ze mnie to antytalent plastyczny
Ale czas leci zaraz święta... Sylwester i styczeń nie mogę się z tym oswoić...
Co by tu na kolacje dobrego zjeść?
dagi27
Fanka BB :)
Ja zaraz zabieram się za jedzenie pizzy a tak mnie naszło....T mnie znów wkurzył nie ch się do mnie już dziś nie zbliża
femme fatal
LEYDEEK - mężowie się nie znają
DAGI - co drań zrobił obsmaruj go szybko
Ja na nic ochoty nie mam kakao wypiłam i dalej mam blokadę
DAGI - co drań zrobił obsmaruj go szybko
Ja na nic ochoty nie mam kakao wypiłam i dalej mam blokadę
dagi27
Femme - Bylismy na zakupach i juz wracaliśmy do samochodu, wózek pełny ledwo go pcha, ale musi jarac. Szłam przed nim, odwracam się a ten coś tam się schyla i zaj.ebal by tym wózkiem w inny samochód wiec mu mówię a on, że to moja wina, bo jemu się sznurówka rozwiązała to miałam mu pomóc na co odpowiedziałam, że nie mam oczu w d.upie. I się zaczęło......Wkur.wia mnie takimi głupimi gadakami.
femme fatal
DAGI :-/ co on nie poważny? Miałaś lecieć mu tą sznurówke zawiązać czy co? nie boi się sam chodzić po tym strasznym świecie? A jak któregoś razu sznurówka mu się rozwiąże i nikogo w pobliżu nie będzie jak on biedny sobie poradzi?! katastrofa murowana ... Ja czasem nie jestem w stanie pojac facetów serio
reklama
dagi27
Femme masakra zawsze twierdzę, że uratowałam mu życie wierząc się z nim, ale bez przesady. Mamkowac mu nie będę, 36 lat na karku a zachowanie jak dziecko czasem. A teraz jak się nie odzywam do niego to miły oczywiście itp