agulqa_b
Fanka BB :)
Stokrotka owszem upadlo.
Ale odkad mieszkanmy tu nie zbilam nic ani razu zmywajac 3razy dziennie i urzedujac w kuchni
Natomiast on zmywal drugi czy trzeci raz i drugi raz cos zbil.
Wtedy szklanke, teraz szklanke i talerz
Wpienia mnie to niemilosiernie bo potem chodzi i mowi ze nie ma, no nic dziwnego skoro wszystko zbija
Alecta kieliszkow do wina mi nie zal bo i tak rzadko pije ;-)
Ale jak mam doslownie 6szt talerzy z czego on dwa stukl to zostaly 4;-) a na swieta bedzie nas 5 wiec zupe bedziwmy jesc na raty chyba
Laski golenie to dla mnie koszmar
Wczoraj sie golilam to albo brzuch przeszkadzal albo cycki
Majtki trzymam nisko jedna reka i celuje noga w dziurke i jak mam na jednej to druga reka znow na dol i druga noga celuje ;-)
Skarpetek jak nie musze czyt w domu to nie zakladam
A jak musze to na siedzace i to chwilw trwa
Nie wyspalam sie na maksa
Bezsenne noce sie zaczely
Co chwilw sie budze
Jeszcze ogladalismy wczoraj film w lozku i ł zamiast wylaczyc kompa to go zamknal
Wiec w nocy standardowo obudzilo mnie jego sapanie i budze ł ze ma wylaczyc
A on ze przeciez jest
Woec otworzylam chamsko kompa i zaczelam mu po oczach swiecic i mowie ze ma wylaczyc bo nie moge spac
Na co ten mi walnal "no jak kur.wa myslisz ciagle o *******ach zamiast o spaniu to tak jest"
Ma szczescie ze byl srodek nocy i nie chcialo mi sie dyskutkowac bo by wyladowal na wycoeraczce ktprej nie mamy
Menda jedna
Tak femme, masz racje. Czekaz az urodzi sie moj czkowiek
Bo z ł jest gorzej niz z dzieckiem
A tak chociaz odpoczne troche ;-)
Ale odkad mieszkanmy tu nie zbilam nic ani razu zmywajac 3razy dziennie i urzedujac w kuchni
Natomiast on zmywal drugi czy trzeci raz i drugi raz cos zbil.
Wtedy szklanke, teraz szklanke i talerz
Wpienia mnie to niemilosiernie bo potem chodzi i mowi ze nie ma, no nic dziwnego skoro wszystko zbija
Alecta kieliszkow do wina mi nie zal bo i tak rzadko pije ;-)
Ale jak mam doslownie 6szt talerzy z czego on dwa stukl to zostaly 4;-) a na swieta bedzie nas 5 wiec zupe bedziwmy jesc na raty chyba
Laski golenie to dla mnie koszmar
Wczoraj sie golilam to albo brzuch przeszkadzal albo cycki
Majtki trzymam nisko jedna reka i celuje noga w dziurke i jak mam na jednej to druga reka znow na dol i druga noga celuje ;-)
Skarpetek jak nie musze czyt w domu to nie zakladam
A jak musze to na siedzace i to chwilw trwa
Nie wyspalam sie na maksa
Bezsenne noce sie zaczely
Co chwilw sie budze
Jeszcze ogladalismy wczoraj film w lozku i ł zamiast wylaczyc kompa to go zamknal
Wiec w nocy standardowo obudzilo mnie jego sapanie i budze ł ze ma wylaczyc
A on ze przeciez jest
Woec otworzylam chamsko kompa i zaczelam mu po oczach swiecic i mowie ze ma wylaczyc bo nie moge spac
Na co ten mi walnal "no jak kur.wa myslisz ciagle o *******ach zamiast o spaniu to tak jest"
Ma szczescie ze byl srodek nocy i nie chcialo mi sie dyskutkowac bo by wyladowal na wycoeraczce ktprej nie mamy
Menda jedna
Tak femme, masz racje. Czekaz az urodzi sie moj czkowiek
Bo z ł jest gorzej niz z dzieckiem
A tak chociaz odpoczne troche ;-)