reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

No jeszcze wczoraj na forum ta obszerna relacja z porodówki :)) która ile cm rozwarcia miała itp :) Człowiek się naczytał a potem dziwi się, że porodówka siè śni :))) ale dobrze!! Psychicznie bede sie nastawiać :)))

reklama
Indi nie mam doświadczenia z lekami, ale u dzieci, gdy miały mega gęsty katar lub zatkany nos, to pomagał czosnek. Rozgnieciony kładłam przy dziecku, albo w materiałowym woreczku na szyi wieszałam. Na drugi dzień leciało wodniste piękne, w sam raz do wydmuchania/odciągnięcia.

Ja oczywiście po nocy zmęczona :eek: Coś mi się śniło, ale nawet nie pamiętam co. W nocy pobudka "Mamo, siku!" :confused2: Właśnie przeglądałam zdjęcia moich dzieci z pierwszych miesięcy <3 Ach :-)

Megami to ja wczoraj też przeglądałam stare zdjęcia o znalazłam Tymka z loczkami :-D
Taki maluszek był, a zdjęcie było robione jakoś na luty/marzec :p
Odkąd nosi krótkie włosy to taki doroślejszy się zrobił :p

hej!

LayDeek, weź przestań ;-). nie stresuj się ;-);-)

Doggi, około 34 tyg. robi się wymaz na paciorkowca, więc może dlatego kazał Ci przyjść w tym terminie. mi wizyta też wypada w 34 + coś tam. zresztą nawet jakby lekarz mi nie pobrał, to i tak idę sobie zrobić do lab. ten wymaz.

miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Aaaa no mój też coś o wymazie wspominał, bo jeszcze wizytę mi ustawił na 8:30 rano żebym mogła od razu do laboratorium jechać z tym i zrobić morfo, mocz i hbs.

Nulini ja bym zmieniła gina, jak można takie teksty puszczać.!

Ja wizyty mam nadzieje 3 max teraz 9.12 a pozniej za 2 tyg.

Doggi pewnie ci wymaz na GBS chhce zrobic bo sie wtedy robi.

Ja ide z Jasiem na kontrole zaraz po tej akcji siusiakowej ale na moje oko wszystko juz ok :)

Teraz w lidlu jest dużo fajnych rzeczy fo malowania, kaligrafii itp
Maść majerankowa fajnie się też u dzieci sprawdza przy katarku :-)
Indi ja poza prenalenem i rutinoscorbinem nic nie brałam a olejki ponoć wcale nie są takie dobre do wdychania szczególne w okresie ciąży i dla malutkich dzieci
Ale za tum oknem paskudne. .ledwo 2 stopnie i szarowka
Wqrza mnie takie wpychanie jedzenia wrr my mamy jeść dla dwóch a nie za dwóch
Agulqa haha miałaś przedsmak porodu :-D

reklama
ja mam na pewno jeszcze 2 wizyty 1 i 15 grudnia,a po świętach mam się udać do szpitala,więc pewnie każe jeszcze przyjść 29 grudnia po skierowanie chyba że da już 15 ;-)

Do góry