reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Indi nie mam doświadczenia z lekami, ale u dzieci, gdy miały mega gęsty katar lub zatkany nos, to pomagał czosnek. Rozgnieciony kładłam przy dziecku, albo w materiałowym woreczku na szyi wieszałam. Na drugi dzień leciało wodniste piękne, w sam raz do wydmuchania/odciągnięcia.
Ja oczywiście po nocy zmęczona Coś mi się śniło, ale nawet nie pamiętam co. W nocy pobudka "Mamo, siku!" Właśnie przeglądałam zdjęcia moich dzieci z pierwszych miesięcy <3 Ach :-)
Ja oczywiście po nocy zmęczona Coś mi się śniło, ale nawet nie pamiętam co. W nocy pobudka "Mamo, siku!" Właśnie przeglądałam zdjęcia moich dzieci z pierwszych miesięcy <3 Ach :-)
jenn200818
Fanka BB :)
LayDeek a ja nie czytam relacji z porodówki, po co się nastawiać ;-)
hej!
LayDeek, weź przestań ;-). nie stresuj się ;-);-)
Doggi, około 34 tyg. robi się wymaz na paciorkowca, więc może dlatego kazał Ci przyjść w tym terminie. mi wizyta też wypada w 34 + coś tam. zresztą nawet jakby lekarz mi nie pobrał, to i tak idę sobie zrobić do lab. ten wymaz.
miłego dnia!
LayDeek, weź przestań ;-). nie stresuj się ;-);-)
Doggi, około 34 tyg. robi się wymaz na paciorkowca, więc może dlatego kazał Ci przyjść w tym terminie. mi wizyta też wypada w 34 + coś tam. zresztą nawet jakby lekarz mi nie pobrał, to i tak idę sobie zrobić do lab. ten wymaz.
miłego dnia!
Ostatnia edycja:
bada m.
zgadza się mi gin będzie robił w poniedziałek ten wymaz ,czytałam,że robią go między 35 a 37 tygodniem;-)
Nulini ja bym zmieniła gina, jak można takie teksty puszczać.!
Ja wizyty mam nadzieje 3 max teraz 9.12 a pozniej za 2 tyg.
Doggi pewnie ci wymaz na GBS chhce zrobic bo sie wtedy robi.
Ja ide z Jasiem na kontrole zaraz po tej akcji siusiakowej ale na moje oko wszystko juz ok
Ja wizyty mam nadzieje 3 max teraz 9.12 a pozniej za 2 tyg.
Doggi pewnie ci wymaz na GBS chhce zrobic bo sie wtedy robi.
Ja ide z Jasiem na kontrole zaraz po tej akcji siusiakowej ale na moje oko wszystko juz ok
Teraz w lidlu jest dużo fajnych rzeczy fo malowania, kaligrafii itp
Maść majerankowa fajnie się też u dzieci sprawdza przy katarku :-)
Indi ja poza prenalenem i rutinoscorbinem nic nie brałam a olejki ponoć wcale nie są takie dobre do wdychania szczególne w okresie ciąży i dla malutkich dzieci
Ale za tum oknem paskudne. .ledwo 2 stopnie i szarowka
Wqrza mnie takie wpychanie jedzenia wrr my mamy jeść dla dwóch a nie za dwóch
Agulqa haha miałaś przedsmak porodu
Maść majerankowa fajnie się też u dzieci sprawdza przy katarku :-)
Indi ja poza prenalenem i rutinoscorbinem nic nie brałam a olejki ponoć wcale nie są takie dobre do wdychania szczególne w okresie ciąży i dla malutkich dzieci
Ale za tum oknem paskudne. .ledwo 2 stopnie i szarowka
Wqrza mnie takie wpychanie jedzenia wrr my mamy jeść dla dwóch a nie za dwóch
Agulqa haha miałaś przedsmak porodu
reklama
bada m.
ja mam na pewno jeszcze 2 wizyty 1 i 15 grudnia,a po świętach mam się udać do szpitala,więc pewnie każe jeszcze przyjść 29 grudnia po skierowanie chyba że da już 15 ;-)