reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
ciekawy artykuł,ja jestem po 2 cięciach czeka mnie 3 ,nie mam porównania :-p natomiast teraz też martwię się tym,że mój gin zaleca cc przed terminem i boje się czy Gniewko nie będzie za wcześnie wyjęty z brzucha,tym bardziej ,że termin porodu gin przesunął mi o 10 dni wcześniej niż wychodzi z om,jednak to dziecko powinno decydować kiedy ma to nastąpić

Ja też po 2 cc więc porównania nie mam.
Ogólnie moim zdaniem szybko do siebie dochodziłam, ból był do zniesienia.
Po sn też nie każda kobieta szybko do siebie dochodzi.

Ja terminu cc nie znam i nawet nie wiem kiedy się spodziewać.
Pewnie dopiero teraz na wizycie będziemy o tym rozmawiać.

Dziewczyny, czy któraś ma faceta co się goli elektryczną maszynką? Chciałam zasięgnąć opinii bo myślałam o golarce na prezent gwiazdkowy dla mojego.

Co do cc to mnie najbardziej by przerażało, że tak trzeba leżeć po znieczuleniu i ten cewnik...

Ja po SN doszłam fo siebie ekspresowo, o 2:50 urodziłam.o. 8 nic już nie bolało i byłam jak młody bóg ;)
Ale moja ciocia i koleżanka np przez 2 miesiące siedzieć nie mogły.

Teraz trochę się boję bo puki co cc mnie czeka, i zdaje sobie sprawę z tego ze to nie zwykły zabieg a operacja, i to mnie przeraża, no ale zobaczymy jak moje losy się potoczą.

Alecta mój gin mówił że jsk Stachu się nie obróci to na cc umawiamy się 36-37tydz ciąży bo wcześniej nie ma co i w sumie rzadko się lekarze umawiają wcześniej bo nie widzą potrzeby.

Kyrcze, te wszystkie olejki, czosnki, cebule itp nic a nic nie pomagaja. Ide zaraz do lekarza zapytac o ten Sudafed albo o jakiekolwiek LEKI ktore przynosza ulge, bo czuje, ze jak to tak zostawie to bedzie jeszcze gorzej.

Zaraz po lekarzu jedziemy do prawnika podpisywac papiery zwiazane z kupnem domu. Moze juz bedziemy znac dzien, kiedy dostaniemy klucze. Prosze o kciuki.

Z dziwnych snow to mi sie tez ostatnio snilo, ze juz mialam maluszla na rekach, juz byl taki 3 miesieczny, porod tez piszedl gladko. I mi sie nagle przypomnialo ze zostalo we mnie lozysko I trzeba je jakos wypchnac. Akurat sie tak pol na pol przebudzilam, maly zaczal sie wiercic I sobie wkrecilam ze to mi sie lozysko rusza :D dopiero za chwile sobie uswiadomilam,ze w sumie to dalej jestem w ciazy :D

Mcpearl jak dobrze ze takke wynalazki robia :-D

Mommy a do gina do bydgoszczy jezdzisz?

Doggi moze paciorkowca bedzie pobierac?
Mi teraz w pon bedzie pobierac i z wynikami mam byc

Alecta rozumiem Cie doskonale z mkeszkaniem na wiosce
My troche zalujemy ze nie kupilismy mieszkamia w samym inie
Ale za ta cene nie mielibysmy na pewno 4 pokoi

Elutka dokladnie :-D babka nam na szkole pokazywala ta pozycje do rodzenia, ale nie w wannie:-D

Indi kciuki za dom!

Ale pospalam
Od 00 do 10.10
Budzilam soe jakos nad ranem ale patrze ciemno jak w d to spie dalej :-D
A te rolety w ogole swiatla nie przepuszczaja i za to je kocham :-D

reklama
Ja już bym wolała znać termin to chociaż wiedziałabym ile mi jeszcze czasu zostało na dokupienie różnych pier.dółek.
Z resztą on sam coś wspomniał, że na następnej wizycie sobie coś ustalimy.
Teraz na wizycie to będzie 34t1d, a następna byłaby już w 38 tygodniu więc też trochę późno.

Do góry